Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Savcı Özbek’ten lise öğrencilerine başarı tavsiyeleri08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...
Ekonomi 21 Kasım 2019 - 11:58 Yorum: 0

Türkiye’den 35 ülkeye elmas uç ihraç ediyor

Türkiye'den 35 ülkeye sanayide ve üretimde kullanılan elmas uçlar ihraç ediliyor.

Türkiye’den 35 ülkeye elmas uç ihraç ediyor

Türkiye'den 35 ülkeye sanayide ve üretimde kullanılan elmas uçlar ihraç ediliyor. 1997 yılında kurulan firmanın genel müdürü Deligöz, "Bentley'in alt takımları, Porsche'un direksiyon takımları, Boing'in pek çok parçası bizim elmas uçlarımızla üretiliyor" dedi.

Sanayide ve üretimde kullanılan elmas uçları 35 ülkeye ihraç eden V- DM Teknik Malzeme, dünyanın önde gelen markalarına üretim yapan firmalara tedarik sağlıyor. Firmanın 2. Kuşak Yöneticisi Genel Müdür Bigutay Deligöz, "Boing'den Aselsana kadar çok sayıda firma parçalarını üretmek için elmas uçlarımızı kullanıyor. Almanya ve Türkiye'deki ofislerimiz aracılığıyla Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere 20 milyon TL ihracat yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Otomotivden uçak sanayisine kadar pek çok sektörün kullandığı elmas uçları kendi markasıyla ihraç eden V-DM Teknik Malzeme, Sangeo ve BGT Plus markalarıyla 35 ülkeye satış yapıyor. 1997 yılında kurulan firmanın Genel Müdürü Bigutay Deligöz, "CNC ve torno makinelerinde kullanılan elmas uçlarını kendi markamızla Güney Kore'de üreterek Türkiye üzerinden dünyaya pazarlıyoruz. Almanya'da açılan şubemizle de özellikle Avrupa pazarında önemli bir paya sahibiz. 0,1mm ye kadar hassas kesim yapabilen profesyonel uçlarımızla en hasas kesimleri yapabiliyoruz. Elmas uçlarımızı kullanan firmalar ulaşım, inşaat, ağır sanayi, silah sanayi, otomotiv gibi sektörlerde hassas parçaların üretiminde bizi tercih ediyor. Bentleyin alt takımları, Porsche'un direksiyon takımları, Boing'in pek çok parçası bizim elmas uçlarımızla üretiliyor" diye konuştu.

"Almanya'da şubemiz var"

Almanya Hattingen ve İstanbul Bayrampaşa'daki merkezlerinde yıllık 30 milyon TL ciro ve 60 çalışanla faaliyet gösterdiklerini kaydeden Bigutay Deligöz, "Şu anda Türkiye pazarında sektörün ilk 5 firması arasındayız. Kendi markalarımızın yanı sıra dünyanın önde gelen markalarının elmas uçlarını da satıyoruz. Hedefimiz sektörde liderliğe ulaşmak. Sanayinin bel kemiği konumundaki elmas uçlara yeni çeşitler ekleyerek ürün gamımızı genişletiyoruz" dedi.

Türkiye’den 35 ülkeye elmas uç ihraç ediyor

Türkiye’den 35 ülkeye elmas uç ihraç ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber