Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2022 - 13:13 Yorum: 0

TVHB’den 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü mesajı

Türk Veteriner Hekimler Birliği (TVHB) Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TVHB’den 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü mesajı

Türk Veteriner Hekimler Birliği (TVHB) Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu tarafından, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla yayımlanan yazılı mesajda, "Birleşmiş Milletler tarafından 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü olarak kabul edilmiştir. Dünya Kadın Çiftçiler Günü ile Tarlada, çiftlikte, ahırda, kümeste ve tarımın her aşamasında işgücüne katılan, her zaman şefkatli, muhterem bir anne, değerli bir eş, bir arkadaş olan kadın çiftçilerimizin hatırlanması amaçlanmıştır. Dokunduğu her şeyi güzelleştiren, varlığı ile emeği ile hayata sevgi ve merhamet veren kadınlarımız bu günü ve daha fazlasını hak etmektedirler. Bu vesileyle ülkemizin fedakar üretici kadınlarının da insan hakları, eşitlik ve sosyal anlamda daha ileri seviyelerde yer almalarını ümit ediyor, tüm kadınlarımızın ve kadın meslektaşlarımızın Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutluyoruz. Çalışan üreten kadınlara selam olsun" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber