Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Türkiye 06 Temmuz 2018 - 15:23 Yorum: 0

Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda dönüşüm başladı

Akdeniz Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek "Masal Kahramanları Parkı'na dönüşecek olan Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı'na ilk harç döküldü.

Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda dönüşüm başladı

Akdeniz Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek "Masal Kahramanları Parkı'na dönüşecek olan Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı'na ilk harç döküldü.

Akdeniz Belediyesi ile Çukurova Kalkınma Ajansı arasında imzalanan 8 milyon TL bütçeli, "Akdeniz İlçesinde Çocuk ve Gençlerin Topluma Entegrasyonu İçin Mekansal Düzenlemelerin Yapılması" projesi kapsamında, Mersinli şair Ümit Yaşar Oğuzcan'ın adını taşıyan parkta dönüşüm başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile yüklenici firmanın iş makineleri yardımıyla aralıksız çalıştığı, baştan sona yenilenip "Masal Kahramanları Parkı'na dönüşecek olan 18 bin metrekare alana sahip parkta, havuz yapılacak bölüme ilk harç döküldü.

"Parkımız, kentte ses getirecek bir görünüme kavuşacak"

Üç Ocak Mahallesi Cemal Paşa Caddesi üzerinde bulunan Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı'nda devam eden yenileme çalışmalarını değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, park ve yeşil alanların korunması ve sayısının arttırılmasına büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Pamuk, "Parkımızdaki yenileme çalışmamız sonucu, kentimizde ses getirecek ve insanlarımızı buraya çekecek güzel ve kalıcı bir eser ortaya çıkacağına inanıyoruz. Burada yapılacak yenileme projemiz, görsel bir zenginliği ortaya çıkaracak, altyapısı sağlam, kaliteli, uzun ömürlü olacak. Edebiyat tarihimize bir dönem damga vuran merhum şairimiz Ümit Yaşar Oğuzcan'ın adına yakışır bir eser ortaya çıkacak. Vatandaşlarımız görsel bir zenginliğe sahip güzel bir sürprize hazır olsunlar. Mersinlilerin, ortaya çıkacak eseri beğeneceğine ve takdir edeceğine inanıyoruz" dedi.

Pamuk, insan ve hizmet odaklı yönetim anlayışıyla, Akdeniz'in geleceği için yeni projelere imza atacaklarının altını çizerek, "Toplam 8 milyon lira bütçeye sahip bu projemiz sayesinde, Ümit Yaşar Oğuzcan'ın yanı sıra 26 parkımız baştan sona yenilenip spor alanları ve oyun ekipmanlarıyla donatılıyor. Böylece bütün mahallelerimizde sosyal, kültürel, mesleki, spor kurslarının açılabileceği yeni ve güzel mekânlar oluşturacağız. Akdeniz Belediyesi olarak çocuklarımızı da unutmadık ve "Her Mahalleye Çocuk Parkı" projemizi de hayata geçirdik. Bu kapsamda yenilediğimiz parklara yeni oyun grupları ve spor aletleri yerleştiriyoruz. Kısa zamanda tüm mahallelerimizde çocuklarımız, gönüllerince koşup oynamanın keyfini sürebilecek" diye konuştu.

Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda dönüşüm başladı

Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda dönüşüm başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber