Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 30 Mart 2019 - 17:13 Yorum: 0

Vali halkı dinledi

Ordu Valisi Seddar Yavuz, hafta sonu boş durmayarak vatandaşların sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini dinlemek için "halk günü" toplantısı...

Vali halkı dinledi

Ordu Valisi Seddar Yavuz, hafta sonu boş durmayarak vatandaşların sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini dinlemek için "halk günü" toplantısı yaptı.

Periyodik olarak düzenlenen "halk günü" toplantısından birisini daha gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, toplantıya katılan 45 vatandaşın tek tek sorun, şikâyet ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlar tarafından kendisine iletilen konuları tek tek not alan Vali Yavuz, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine de talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikayet ve taleplerine çözüm bulunmasını istedi.

Vali halkı dinledi

Vali halkı dinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber