Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Nisan 2015 - 15:23 Yorum: 0

Vali Yerlikaya, GTO'yu ziyaret etti

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Ticaret Odasını (GTO)  ziyaret etti.GTO'dan yapılan açıklamaya göre, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık'dan oda çalışmaları...

Vali Yerlikaya, GTO'yu ziyaret etti

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Ticaret Odasını (GTO)  ziyaret etti.

GTO'dan yapılan açıklamaya göre, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık'dan oda çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Yerlikaya, şehrin hedefleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bartık, ziyarette yaptığı konuşmada, Gaziantep'in güvenilir bir şehir olduğunu, bunu bilen bankaların da krediyi gönül rahatlığıyla verdiğini belirtti. Kentin kredibilitesinin oldukça yüksek olduğunu ifade eden Bartık, alınan kredilerin de yatırımda değerlendirildiğini dile getirdi.

Gaziantep'in en fazla ihracat yaptığı ülkenin Irak olduğunu hatırlatan Bartık, bu ülkeyle ihracatın daha ileri seviyede olması için Gaziantep'ten, Erbil'e uçak seferlerinin başlamasını istediklerini vurguladı. Bu taleplerini Irak yetkililere ilettiklerini anlatan Bartık, Vali Yerlikaya'dan da bu konuda destek istedi.

Vali Yerlikaya da Gaziantep'in her zaman Türkiye'nin iki katı büyüdüğünü, bunun da şehrin performansını ortaya koyduğunu kaydetti.

Yerlikaya, Gaziantep-Erbil arasında uçak seferlerinin başlatılması için girişimde bulunacağını sözlerine ekledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber