Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Türkiye 15 Ekim 2018 - 13:48 Yorum: 0

Van Büyükşehir Belediyesinden ‘akıllı kart ve muavin’ denetimi

Van Büyükşehir Belediyesi, kentte toplu taşıma hizmeti veren özel halk otobüsü ile minibüslerde, akıllı ücret toplama sistemi ve muavin çalıştırılmaması...

Van Büyükşehir Belediyesinden ‘akıllı kart ve muavin’ denetimi

Van Büyükşehir Belediyesi, kentte toplu taşıma hizmeti veren özel halk otobüsü ile minibüslerde, akıllı ücret toplama sistemi ve muavin çalıştırılmaması konusunda denetim yaptı.

Van'da toplu taşıma hizmeti veren özel halk otobüsleri ve minibüsler denetlendi. Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince 14 noktada yapılan denetimlerde, özel halk otobüslerinde akıllı ücret toplama sistemine geçiş, minibüslerde ise muavin çalıştırılmaması ile ilgili kontroller yapılıyor. Ayrıca bugünden itibaren özel halk otobüslerinde elden ücret alma dönemi sona ererken, vatandaşların "BELVAN KART'a ulaşmada sıkıntı yaşamamaları için 5 noktada mobil kart satış ve dolum hizmeti de veriliyor.

Denetimleri yerinde takip eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşların sorun yaşamamaları için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Denetimlerin devam edeceğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Tamer, "Valimizin talimatlarıyla bugünden itibaren özel halk otobüslerimizde de elden ücret alınmayacak. İlk gün olması nedeniyle vatandaşlarımızın sorun yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz. 14 noktada ekiplerimiz çalışma yapıyorlar. Yine vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için 70 bayii, 7 akıllı dolum noktası ve 5 tane de mobil kart satış ve dolum ekibi oluşturduk. Bu ekiplerimiz gün boyu yoğun olan noktalarda "BELVAN KART" dolum ve satış hizmeti sunacaklar. Ayrıca yoğun olan güzergahlarımızda yine ek seferler düzenleyerek vatandaşlarımıza kolaylık sağlamaya çalışıyoruz. Şu an itibarıyla özel halk otobüslerimizde kart noktasında ciddi bir sorun yaşamadık. Vatandaşlarımız gerek bayilerde gerek akıllı dolum istasyonlarımızda gerekse mobil ekiplerimizden kartlarını temin ederek dolumlarını yapıyorlar" diye konuştu.

Van Büyükşehir Belediyesinden ‘akıllı kart ve muavin’ denetimi

Van Büyükşehir Belediyesinden ‘akıllı kart ve muavin’ denetimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber