Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 13 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Van'da kaybolan Nehir'in cesedinin bulunması

Gürpınar ilçesinde yaklaşık 4,5 ay önce kaybolan ve evinin 50 metre ilerisindeki bataklık alanda bulunan 4 yaşındaki Nehir'in cesedi, detaylı otopsinin yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek

Van'da kaybolan Nehir'in cesedinin bulunması

VAN (AA) - Gürpınar ilçesine bağlı Kırkgeçit Mahallesi'ndeki bataklık alanda bulunan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın cesedi, incelemelerin ardından cenaze aracıyla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Küçük Nehir'in cesedinin bulunmasının ardından mahalleye gelen Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı, incelemelerini tamamladı.

İncelemenin ardından Gürpınar Belediyesi'ne ait cenaze aracına konulan küçük kızın cenazesi, jandarma ekiplerinin nezaretinde anne Hatice ve baba Erkan Aslan ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Bu gece hastanenin morgunda bekletilecek olan cenaze, yarın detaylı otopsi yapılması için uçakla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

Bu arada, olay yerinde kızını teşhis ettiği sırada sinir krizi geçiren anne Hatice Aslan'a, burada hazır bulunan 112 Acil Servis ekipleri müdahalede bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber