Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Nisan 2015 - 17:28 Yorum: 0

Yağlıdere Belediyesinin çalışmaları

GİRESUN (AA) - Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, kendi dönemlerinde ilçeye 13 projeyi kazandırdıklarını söyledi.Kırhasanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

Yağlıdere Belediyesinin çalışmaları

GİRESUN (AA) - Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, kendi dönemlerinde ilçeye 13 projeyi kazandırdıklarını söyledi.

Kırhasanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye AK Parti gelmeden önce köylerde ve mahallelerde yollarda bir metre beton ve asfalt  olmadığını ifade etti.

AK Parti dönemiyle beraber köylerde ve mahallelerde her dönem farklı farklı çalışmalar yapıldığını dile getiren Kırhasanoğlu, "Bizim dönemimizde ilçeye altyapı projesi, yeni belediye hizmet binası, şehirler arası otobüs terminali, Kepeç kaynak suyu projesi, Sağsıağzı Deresi ve Müezzinli Deresi ıslah projesi, atık su arıtma projesi, futbol sahası projesi, dere ıslah projesi, Anadolu Lisesi projesi, üst yapı projesi, Günece Mahallesi'ndeki kaya ıslah projesi, Afet konutları projesi tamamlanarak ilçenin hizmetine sunuldu" dedi.

Yeni dönem projeleri arasında ise üç köprü projesinin olduğunu, bunun bir tanesinin tamamlanarak hizmete açılacağını kaydeden Kırhasanoğlu, ilçeye spor salonu ile yüksek okulun açılması için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

ETİKETLER:  Yağlıdere
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber