Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 12:38 Yorum: 0

Zabıta Müdürlüğü’nden Başkan Kurt’a ziyaret

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatı'nın 190'ıncı kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında...

Zabıta Müdürlüğü’nden Başkan Kurt’a ziyaret

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatı'nın 190'ıncı kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Zabıta Müdürlüğü personelinin ziyaretini makamında kabul eden ve Zabıta Teşkilatının 190'ıncı yılını kutlayan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi Zabıta biriminin oldukça başarılı çalıştıklarını ifade ederek, Zabıta birimini kutladığını belirtti. Zabıtanın Odunpazarı Belediyesi'nin insanlarla en çok iletişim kuran birimlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Kurt, "Belediyenin vatandaş ile doğrudan temas noktalarından biri zabıtadır. Zabıtanın davranışları ve tavırlarına göre belediyenin yönetim anlayışı ortaya çıkar. Odunpazarı zabıtasıyla vatandaş her an el ele iş yapmaktadır. İnsanlarla iyi geçinmek, insanları mutlu etmek ve aynı zamanda işini yapmak belediyemizin temel görevidir. Bunu yaparken zabıtaya büyük iş düşüyor. Sizlerin yaptığı iş insanüstü bir şey ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber