Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Türkiye 06 Eylül 2018 - 14:03 Yorum: 0

Zabıtalardan esnafa karanfil takdimi

Zabıta Teşkilatının 192. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Zabıta Müdürlüğü ekipleri Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ile esnaf ve vatandaşlara...

Zabıtalardan esnafa karanfil takdimi

Zabıta Teşkilatının 192. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Zabıta Müdürlüğü ekipleri Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ile esnaf ve vatandaşlara karanfil takdim etti.

Çeşitli vesilelerle vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, bu kez zabıta teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Çarşı merkezinde bulunan iş yerlerini ziyaret eden Başkan Can, esnafa hayırlı işler temennisini iletti. Vatandaşların ve esnafın belediye çalışmaları ve hizmetleri hakkında talep ve görüşlerini de dinleyen Belediye Başkanı Nihat Can, "Bu hafta Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 192. yıl dönümü. Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında önemli vazifeler gören zabıta memurlarımızı ziyaret ederek, haftalarını tebrik ettik. Bilecik Belediyesi ailesi olarak bütün birimlerimizle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek gayretindeyiz. Çeşitli vesilelerle esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyorduk. Bugün de zabıta memuru arkadaşlarımız ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, karanfil hediye ettik. Hal ve hatırlarını sorduk. Belediyemiz hizmetleri ve çalışmaları ile ilgili hemşehrilerimizi dinleme imkanı bulduk. Ben bu vesile ile bütün zabıta teşkilatımızın her bir üyesinin bu anlamlı haftasını tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Zabıta memurları da Belediye Başkanı Nihat Can'a ziyaretleri dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler.

Zabıtalardan esnafa karanfil takdimi

Zabıtalardan esnafa karanfil takdimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber