Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:30 Kozluk’ta sulama kanalına düşen çocuk kurtarıldı12:30 Piyanonun küçük üstatları performanslarıyla mest etti12:29 Aydın’da jandarmadan huzur ve güven uygulaması12:28 Teleferik kazasının ikinci bilirkişi raporu sonrası Kocagöz’ün tutukluluğun...12:27 Başkan Altay: “Öğrencilere yönelik sosyal desteğimiz yıllık 126,5 milyon li...12:26 Bursa Şehir Hastanesi, ’Anne dostu hastane’ oldu12:26 1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 12 şüpheli daha adliyeye sevk edildi12:25 Toros Üniversitesi Bahar Şenlikleri renkli anlara sahne oldu12:25 Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu’na sevk edilecek12:22 Hisarcık Anadolu Lisesinde başarılı öğrencilere teşvik ödülü12:22 Altıntaş’ta bitki koruma ürünleri ve gübre satış bayileri denetlendi12:21 Kütahya’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı12:20 Kampta sakatlanıp kariyeri sona eren milli judocunun hukuk mücadelesinde fl...12:18 Çatıdan düşen seramik ustası şahıs hayatını kaybetti12:17 Trafik Haftası’nda ’Hayatla Yarışılmaz’ yazılı pankartla saha çıktılar12:16 DBB ekipleri Cizre’de 33 konutun bodrum katındaki suyu tahliye etti12:16 Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki “barış anlaşması müzakereleri” 10 Mayıs...12:15 Osmanlı kasabasındaki saklı güzellik12:13 Enflasyona savaş açtı: 200 gram ekmeğin fiyatını 8 TL’den 5 TL’ye indirdi12:12 Ürgüp’te doğalgaz çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor
Yerel 24 Nisan 2024 - 12:23 Yorum: 0

28. Etap Şehitkamil Ormanı’na can suyu verildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından yıl içerisinde 2 defa gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği kapsamında 28. Etap Şehitkamil Ormanı oluşturuldu.“Her Bahar Bir Orman Bi’ Dünya Yeşil” projesi kapsamında 28. Etap Şehitkamil Ormanı, Beyken...

28. Etap Şehitkamil Ormanı’na can suyu verildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından yıl içerisinde 2 defa gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği kapsamında 28. Etap Şehitkamil Ormanı oluşturuldu.
“Her Bahar Bir Orman Bi’ Dünya Yeşil” projesi kapsamında 28. Etap Şehitkamil Ormanı, Beykent Mahallesi’nde oluşturuldu. Fidan dikim etkinliğine Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Etkinliğe katılan öğrencilerle yakından ilgilenen Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, öğrencilerin eşliğinde fidan dikti.
Toplam 47 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan 28. Etap Şehitkamil Ormanı ile 4 bin 515 fidan daha toprakla buluşturuldu. Mavi servi, kara servi, sedir, zeytin, karaçam ve kızılçam türlerindeki fidanların dikimi yapıldı ve can suları verildi.
Şehitkamil Belediyesi, “Her Bahar Bir Orman Bi’ Dünya Yeşil” projesiyle bugüne kadar kurmuş olduğu 27 etap ormanda toplam 2 milyon 512 bin 319 metrekare alanda 219 bin 106 adet fidanı toprakla buluşturmuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber