Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:58 Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından İstanbul Havalimanı’ndaki kargo uçağı ka...09:57 Rus atlet, 650 tonluk treni çekerek dünya rekoru kırdı09:57 Bahar aylarında bu hastalıklar peşinizi bırakmayabilir09:56 Kalem çaldıkları bakkalın duvarına yazdıkları yazıda suçlarını itiraf edip...09:55 Türkiye hayvan varlığıyla Avrupa’nın zirvesinde09:54 Öğrencilerle buluşan iş insanları değerli tavsiyeler verdi09:50 Annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak: "Annem cübb...09:50 Bayburt’ta jandarma görevini öğrencilere eğlenceli bir şekilde tanıttı09:50 “Diş çürükleri kalp hastalıklarını tetikleyebilir”09:48 Kahramanmaraş’ta gökkuşağı şöleni09:47 Ardahan’da Mayıs’ta kar sürprizi09:47 Yaz diyetleriyle ilgili Uzman Psikolog önerileri: “Düşünsel terapi yöntemiy...09:46 Sessizce ilerleyen tehlike: Osteoporotik omurga kırıkları09:46 Emekli öğretmen 66 yıldır okuduğu kitapların kaydını tutuyor09:45 İstanbul Havalimanı’nda kargo uçağı ön iniş takımı açılmayınca gövde üzerin...09:44 Depremzede öğrenciler kendi tasarladıkları robotlarla yarıştılar09:44 İstanbul’da ortalığın karıştığı park kavgası kamerada: Gece yumruk ve tekme...09:44 Hisarcık Hamamköy’de açılan giyim kurslarının yılsonu karma sergisi09:44 Emet Belediye Başkanı makam odasının kapısını söktürdü09:43 Brezilya’daki sel felaketinde can kaybı 90’a yükseldi
Yerel 26 Ağustos 2019 - 12:18 Yorum: 0

‘30 Ağustos Zafer Koşusu’ kayıtları başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliği ile düzenlenen "30 Ağustos Zafer Bayramı" koşusu için kayıtlar...

‘30 Ağustos Zafer Koşusu’ kayıtları başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliği ile düzenlenen "30 Ağustos Zafer Bayramı" koşusu için kayıtlar başladı.

www.gaziantepatletizm.org ve www.gaziantep.com.tr web sitesinden kayıtların yapıldığı yarışma, küçük kızlar ve küçük erkekler, yıldız erkekler ve yıldız kızlar, genç kızlar ve genç erkekler, büyük kadınlar ve büyük erkekler, master kadınlar ve master erkekler kategorisinde koşulacak. İlk 3'e giren sporculara bisiklet ve madalya verilecek. Genel klasmanda birinci olan kız ve erkeklere Gaziantep Valiliği tarafından çeyrek altın verilecek.

30 Ağustos Cuma günü saat 09.00'da Gaziantep Lisesi önünden başlayacak olan yarışmalar Demokrasi Meydanı'nda son bulacak.

Yarışmalara kayıt yaptırmayan sporcular alınmayacak. Sporcular, vizeli lisanslar ve okul lisansları ile katılabilecek. Lisansı ibraz edemeyen sporcular yarışmaya alınmayacak.

‘30 Ağustos Zafer Koşusu’ kayıtları başladı

‘30 Ağustos Zafer Koşusu’ kayıtları başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber