Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 01 Nisan 2024 - 15:48 Yorum: 0

Ağrı’da ilk kez açık kalp ameliyatı yapıldı

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılmaya başlanan açık kalp ameliyatı ile vatandaşlar çevre illere gitmeyecek.Ağrı’da daha önce yapılmayan Bypass ameliyatının yapılmasıyla birlikte, vatandaşlar çevre illere gitmek yerine Ağrı Eğ...

Ağrı’da ilk kez açık kalp ameliyatı yapıldı

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılmaya başlanan açık kalp ameliyatı ile vatandaşlar çevre illere gitmeyecek.
Ağrı’da daha önce yapılmayan Bypass ameliyatının yapılmasıyla birlikte, vatandaşlar çevre illere gitmek yerine Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek tedavilerini olma şansı bulacak. Ameliyatın ardından kısa sürede taburcu edilen hastalar, kontrol sürecini de aynı şehirde kolaylıkla takip edebilecek.
Ağrı’da ilk defa yapılan açık kalp ameliyatının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Ağrılı hastalarımızın Bypass ameliyatları Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ekiplerinin desteğiyle artık kendi şehirlerinde, Ağrı’da yapılıyor. Kalp damar cerrahisi hastalarımız daha önce tedavi için Ankara, İzmir, İstanbul gibi şehirlere gidiyordu. Hastalarımız, bu imkanları kendilerine Ağrı’da sunan devletimize, bu hizmeti veren hekimlere minnettar.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber