MENÜ

AK Parti Genel Sekreteri Şahin: “Onlara asıl kapağı 14 Mayıs gecesi, Türkiye yapacak”

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde bütün İslam ümmetinin, bütün Türk dünyasının desteği ve duası bizimle beraberdir....

Yayınlanma: 10 Mayıs 2023 10:19
AK Parti Genel Sekreteri Şahin: “Onlara asıl kapağı 14 Mayıs gecesi, Türkiye yapacak”

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde bütün İslam ümmetinin, bütün Türk dünyasının desteği ve duası bizimle beraberdir. Ancak birileri de İngiltere, Almanya, Fransa ve ABD'de yayınlanan dergilerde Tayyip Erdoğan gitmeli diye kapak yapıyorlar. Onlara asıl kapağı 14 Mayıs gecesi Keçiören yapacak. Ankara yapacak, Türkiye yapacak" dedi.

AK Parti Genel Sekreteri Şahin, AK Parti MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam'ın Keçiören Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı.

Kızlarpınarı Seçim İrtibat Bürosunda toplanan AK Partililere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileten Şahin, seçim irtibat bürosunun hayırlar getirmesini diledi.

14 Mayıs seçimlerine 4 gün kaldığını belirten Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hep beraber yeniden Cumhurbaşkanı seçmeye hazır olduklarını, AK Parti'yi ve Cumhur İttifakını da TBMM'ye güçlü bir temsille göndereceklerini söyledi.

Genel Sekreter Şahin, "Sizlerin heyecanı, coşkusu 14 Mayıs gecesi için büyük bir zafer muştuluyor bizlere. 15 Mayıs sabahı Aydınlık Türkiye geleceğimize ışık tutuyor. Hizmette eser siyaseti daha da güçlenerek daha da hızlanarak yoluna devam edecek. Durmak yola devam diyeceğiz" diye konuştu.

"Onlara asıl kapağı 14 Mayıs gecesi, Türkiye yapacak"

Yurt dışındaki bazı dergilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan yayınlarına tepki gösteren Şahin, şöyle konuştu:

"14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde bütün İslam ümmetinin, bütün Türk dünyasının desteği ve duası bizimle beraberdir. Ancak birileri de İngiltere, Almanya, Fransa ve ABD'de yayınlanan dergilerde Tayyip Erdoğan gitmeli diye kapak yapıyorlar. Onlara asıl kapağı 14 Mayıs gecesi Keçiören yapacak. Ankara yapacak, Türkiye yapacak. O gece kapağı görecekler. Siz kimsiniz Türkiye'ye istikamet vermeye çalışıyorsunuz. Siz kimsiniz Türklere akıl vermeye çalışıyorsunuz. Haddinizi bilin hududunuzu bilin. Size laf söylemek düşmez."

Genel Sekreter Şahin, yüzlerce yıldır bu topraklarda Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla Çerkeziyle, Alevisiyle Sünnisiyle, omuz omuza, huzur içerisinde birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşadıklarını ifade etti. Şahin, konuşmasına şöyle devam etti:

"Sahip olduğumuz etnik mezhepsel farklılıklarımız bizim için birer zenginliktir. Bu zenginlik ve farklılıklarımızı bize birer çatışma unsuru olarak dayatmaya çalışılıyor. Türkiye maalesef geçmiş yıllarda kardeş kavgalarından çok çekti. Sen alevisin sen sünnisin diyerek bu toprakların çocukları birbirine kırdırıldı. Sağcı solcuya düşman ettirildi. Türk Kürdün karşısına getirildi. Artık bunlar geride kaldı. AK Parti'nin 2000'li yıllarda kurulmasıyla birlikte bütün bu zenginliklerimizle birlikte yaşamayı bir düstur olarak kabul ettik."

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir konuşmasına "Ben Aleviyim" sözleriyle başlamasını eleştiren Şahin, "Bugüne kadar hiç bir siyasetçi ben aleviyim diye söze başlayan bir yöntem belirlememişti. Sana mezhebini soran mı oldu. Sana etnik kökenini soran mı oldu. Bu çok tehlikeli bir dildir. Bu ayrışmacı dili, bu vahim dili kesinlikle reddediyoruz. Birlik beraberlik içerisinde bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

Şahin, şöyle devam etti:

"Bu HDP, Yeşil Sol Öcalan'a özgürlük diyor. Keçiören buna izin vermez. Kılıçdaroğlu, Demirtaş'ı serbest bırakacaklarını vadediyor. Ankara buna izin verir mi. Bu teröristlere geçit verir mi. Ülkemizin bölünmesine izin verir mi. Bayrağımızın inmesine izin verir mi. Ezanımızın dinmesine izin verir mi."

Türkiye'nin artık insansız savaş uçağını kendisinin ürettiğini vurgulayan Şahin, "Kendi helikopterimiz, savaş uçağımız var. Kızılelma göklerde Türkiye'yi savunuyor. Kaan uçağımız, Gökbey helikopterimiz, Hürkuş uçağımız var. TCG Anadolu savaş gemimiz mavi vatanımızı savunuyor" ifadelerini kullandı.

2020 yılında Karadeniz'de bulunan doğal gazı bu yıl içerisinde hanelere ulaştırdıklarını hatırlatan Şahin, şunları aktardı:

"Bu ay gelen doğal gaz faturalarında ücret yok. Bir yıl boyunca da sıcak su ve mutfak kullanımında doğal gazımıza aziz milletimiz para ödemeyecek. Bunda sonra yüzde 20, yüzde 25 yüzde 30 oranında doğalgaz faturalarımız düşecek. Yıl sonuna doğru nükleer enerji santralimiz devreye girecek. Elektrik tüketimimizin yüzde 10'nunu yalnızca Mersin'den sağlayacağız. Teröristlerin yuvalandığı o dağlarda günlük yüz bin varillik petrol rezervi bulduk. Türkiye'nin günlük tüketimin 10'nda birini yalnızca Cudi Gabar'dan sağlayacağız. Doğal gazımızla, petrolümüzle, nükleer enerji santralimizle artık enerjide dışa bağımlılığımızı asgari düzeye indirmiş Türkiye'yi artık hiç kimse tutamayacak."

Şahin, 14 Mayıs seçimlerine dört gün kaldığını hatırlatarak, "Bu son dört günde eşimizi, dostumuzu, akrabamızı, arkadaşımızı arayıp gerekli hatırlatmalarda bulunacağız. Bu seçimlerin siyasi partiler arasında bir yarış olmadığını, memleket meselesi olduğunu, ülkemizin birlik beraberliğinin tehdit altında olduğunu, teröristlerin bulunduğu zindanların kapılarını açılmaya çalışıldığını hatırlatacağız. Bir gönül seferberliği bir memleket seferberliği içerisinde gerekli hatırlatmaları yapacağız. Büyük bir zafere hep birlikte imza atacağız. 14 Mayıs gecesinde Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasında hep beraber tekrar buluşacağız" cümlelerine yer verdi.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Öne Çıkanlar

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30