Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:05 İkameti 2 gün eksik olunca muhtarlıktan oldu15:04 Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri eş zamanlı çalışmalarını...15:03 Bakan Bolat ve Bakan Şimşek, Paris’te 2024 OECD Bakanlar Toplantısı’na katı...15:03 Gençlik merkezi, öğrencilerle bir araya geldi15:02 Sındırgı’da park, bahçe ve mesire alanlarında bahar temizliği15:02 Büyükşehir, Atatürk Parkı’ndaki süs havuzunu temizledi15:02 LGS Şampiyonu Güler, MABEM öğrencileriyle buluştu14:59 Düşük alkol tüketiminin sağlığa yararlı olduğu iddiası “istatistiksel illüz...14:59 Sultangazili öğrenciler İstanbul’un en güzel liselerini geziyor14:58 ÇOMÜ’lü öğrenciler, anaokullu miniklere hem hasarrufu hem geri dönüşümü anl...14:58 Yılın ilk buğdayı GTB’de işlem gördü14:58 GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi "1. Ulusal Bahar Sempozyumu" düzenleyecek14:57 Sakarya’da uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları: 195 şüpheli yakalandı, 4...14:56 Shaanxi Blower Group, Hannover Messe 2024’e katıldı14:56 Devrilen LNG yüklü çekicideki gaz, 13 saatlik çalışmayla tahliye edilebildi14:55 Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerinden, Filistin için 10 günlük oturma ey...14:53 ERÜ’de ‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı14:53 Sürücülere yönelik dron destekli trafik ve hız kontrolü denetimi14:53 Sokak köpekleri mahalleliyi canından bezdirdi14:50 Gölbaşı’nda ata tohumları toprakla buluştu
Siyaset 22 Haziran 2018 - 12:43 Yorum: 0

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, TÜMSİAD’ı ziyaret etti

AK Parti Bursa Milletvekili adayı ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, TÜMSİAD Bursa Şube Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, TÜMSİAD’ı ziyaret etti

AK Parti Bursa Milletvekili adayı ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, TÜMSİAD Bursa Şube Başkanlığını ziyaret etti. TÜMSİAD üyeleriyle bir araya gelen Yelis, ekonomi ve sanayi sektöründe çalışmalar yapacağını söyleyerek, kendisine destek vermelerini istedi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şube Başkanlığını ziyaret etti. Üyeler ile bir araya gelen Yelis, ekonomi ve sanayi alanında çalışmalar yapacağını belirterek, kendisini desteklemelerini istedi.

Açıklamalarda bulunan Yelis, "Düşük ölçekli firmalara baktığımızda bizim tespitlerimize göre en büyük sıkıntı ara eleman noktasında sanki bizim sanayimiz üretimimiz en üst ve altta taban arasında nitelikli iş gücüne sahip ama o ara kesimde büyük bir sıkıntı var. Bunu da tabi iş dünyası kendi imkanları ile kapatmaya çalışıyor. 28 Şubat dönemi gibi bir süreci sadece siyasal veya bir takım dini özgürlükler anlamında yaşamadık. O süreçte maalesef meslek liseleri de darbe gördü. Özellikle kat sayı noktasında ticaret liseleri meslek liseleri imam hatipler gibi okulların önünü kesmek maksadıyla meslek liseleri de bir nevi tırpan yedi. Özellikle biz bu orta gelir tuzağından kurtulup ilk 10'a geleceksek eğer dünya çapında böyle bir hedefimiz varsa bu sadece ve sadece ekonominin kendi kuralları içerisinde olabilecek bir şey değil. Mutlaka eğitimli kadronun da yetişmesi aynı zamanda o kadronun da bir "kızıl elması" olması lazım. Türkiye maalesef yeni nesillerin kızıl elmalarını kaybetti. Bizim bir taraftan fen ilimlerinde çok üstün nitelikli insan yetiştirirken bu insanların da vatansever devleti ile barışık milleti ile barışık değerleri ile hayat tarzı haline getirecek insan da yetiştirmemiz gerekiyor" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, TÜMSİAD’ı ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, TÜMSİAD’ı ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber