Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Mart 2024 - 14:13 Yorum: 0

Antalya’da aranan 218 şüpheli tutuklandı

Antalya’da çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 218 şüpheli tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş birimleri, ’Kasten öldürme, kasten yaralama, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, insan ticareti, fuhşa teşvik aracılık ve yer temini, teh...

Antalya’da aranan 218 şüpheli tutuklandı

Antalya’da çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 218 şüpheli tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş birimleri, ’Kasten öldürme, kasten yaralama, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, insan ticareti, fuhşa teşvik aracılık ve yer temini, tehdit, hırsızlık ve dolandırıcılık” suçları başta olmak üzere meydana gelen asayiş olayları, kumar ve yasa sdşı bahis uygulaması, geçici konaklama tesisleri ile araç kiralama firmaları uygulaması ve aranan şahıslara yönelik çalışma gerçekleştirildi. 282 bin 100 kişinin sorgulaması yapıldı. 765’i aranan şahıs olmak üzere 2 bin 365 şahıs yakalandı, adli makamlara sevk edilen şüphelilerinden 218’i tutuklandı.
Ayrıca 176 bin 800 araç, 10 bin 700 motosiklet incelendi, çalıntı 6 otomobil, 13 motosiklet ve 8 bisiklet yakalandı.
Çalışmada 153 iş yeri denetlendi, “kumar” suçundan 17 şahıs ile “Kayıtsız Günübirlik Faaliyet Yürüttüğü “ tespit edilen 1 işletmeye idari para cezası uygulandı. Aramalarda; 28 adet tabanca, 2 adet tüfek, 3 adet kuru sıkı tabanca ve 360 adet fişek ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber