Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:12 Bayrampaşa’da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı03:12 Bayrampaşa’da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı02:52 Adıyaman’da "İki yeğenimi öldürdüm" ihbarı ekipleri harekete geçirdi02:30 Ralli pilotları öğrencilerle buluştu02:29 AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen: "Bölgesel istikrarın korunması hayati ö...02:26 İsrail ordusu İran’ın onlarca yeni füze fırlattığını açıkladı02:26 RTÜK Başkanı Şahin’den yayıncılara İsrail-İran uyarısı02:24 BM Güvenlik Konseyi, İsrail-İran krizinde nükleer güvenlik uyarısında bulun...02:17 Yolun kenarında duran tıra işçi servisi çarptı00:51 Kiraz festivalinde lezzet yarışı: Kirazdan Kebap 1’nci oldu00:48 İsrail’den Tahran’a yoğun hava saldırısı00:36 İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının ardından sosyal medyadan provokatif...00:25 UAEA Başkanı Grossi: "Natanz nükleer tesisinde radyolojik ve kimyasal kirle...00:23 TBMM Başkanlık Divanı Üyelikleri için yapılan seçime dair karar Resmi Gazet...00:05 Netanyahu’dan İranlılara: "Özgürlüğünüze giden yolu açıyoruz"00:05 Siirt’te iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı23:51 3 bin yıllık Zerzevan Kalesi’nde "1. Anadolu Opera ve Bale Festivali" düzen...23:49 İran Devrim Muhafızları Ordusu: "İran’a düzenlenen saldırıların merkezi ola...23:46 Yüksek Sadakat ve Zeynep Bastık Tekirdağ Kiraz Festivali’nde sahne aldı23:29 Gaziantep’te silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Eğitim 24 Mayıs 2025 - 13:48 Yorum: 0

Ardahan Üniversitesinde mezuniyet coşkusu

Ardahan Üniversitesi tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı dolayısıyla mezuniyet töreni düzenlendi.Ardahan 80. yıl şehir Stadyumu’nda yapılan törene Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu, Vali yardımcıları, Mustafa...

Ardahan Üniversitesinde mezuniyet coşkusu

Ardahan Üniversitesi tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı dolayısıyla mezuniyet töreni düzenlendi.
Ardahan 80. yıl şehir Stadyumu’nda yapılan törene Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu, Vali yardımcıları, Mustafa Berat Kasımoğlu ve Yakup Papaker, Ardahan İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, Alay komutamı Albay Sadık Gülecen, il protokolü, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasında Rektör Emiroğlu, 2008 yılında, tarih ve tabiatın eşsiz birleşimini yansıtan Ardahan’da kurulan üniversitemiz Doğu Anadolu’nun sınırında parlayan yıldızı olarak her yıl daha da güçlenerek büyümeye devam etmektedir dedi.
Rektör Emiroğlu, ’’Bugün geldiğimiz noktada 7 fakültesi, 2 Enstitüsü, 1 yüksekokul ve 6 meslek yüksek okulu, 12 araştırma merkezi ve 25 öğrenci kulübü ile sadece bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda düşünen, sorgulayan, üreten ve topluma değer katan bir bilim merkezi olmuştur. 375 akademik ve 355 idari personeliyle birlikte 4019 aktif öğrencisiyle bilimsel rehberlik sunmaktadır. 6 farklı ülkeden 170 yabancı uyruklu öğrencisiyle Ardahan artık yalnızca bir sınır şehri değil aynı zamanda kültürlerin buluşma noktası olmuştur. Bu sayede bilimin evrenselliğinin Ardahan’ın yerelliği ile harmanlanmakta. Bugün mezun olan öğrencilerimiz yalnızca akademik bilgi ile değil, emekle, sabırla ve elbette büyük bir özveri ile yetişen ve hayata atılan insanlarsınız’’ dedi.
Konuşmaların ardından Üniversiteden birincilikle mezun olan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi ve mezuniyet kütüğüne plaka çakıldı. Ardından; fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulundan derece ile mezun olan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Belge takdiminden sonra öğrenciler kep fırlattı. Mezun öğrenciler, günün hatırasını yaşatmak için aileleri, hocaları ve arkadaşlarıyla bol bol anı fotoğrafı çektirdi.

Ardahan Üniversitesinde mezuniyet coşkusuArdahan Üniversitesinde mezuniyet coşkusu
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber