Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Kültür 30 Temmuz 2021 - 20:33 Yorum: 0

Atakum’da 2 parkın açılışı gerçekleştirildi

SAMSUN (İHA) – Samsun'un Atakum ilçesinde Lozan Parkı ve Ömer Halisdemir Parkı açılışları Belediye Başkanı Cemil Deveci tarafından gerçekleştirildi.

Atakum’da 2 parkın açılışı gerçekleştirildi

SAMSUN (İHA) – Samsun'un Atakum ilçesinde Lozan Parkı ve Ömer Halisdemir Parkı açılışları Belediye Başkanı Cemil Deveci tarafından gerçekleştirildi.

Yapılan ilk açılış Lozan Parkı'nda gerçekleştirildi. Vatandaşlar açılışa yoğun ilgi gösterdi. Açılış halk oyunları gösterileri ile başladı. Yapılan gösterilerin ardından Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Deveci konuşmasında, "Bu coğrafyayı koruyacak güç bizde var. Bu enerji bizde var. Bu gençlik Türkiye'de ve Anadolu'da var. Bu gençliğin kaynağı merkezi 19 Mayıs 1919 ve Samsun. 19 Mayıs 1919 ve Samsun deyince akla Atatürk gelir. Atatürk'ün Cumhuriyeti gelir. Bağımsızlık savaşı gelir. Biraz sonra bayrağın altından çıkaracağımız Türkiye'nin iki büyük lideri, (Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü) sadece Türkiye'nin mi, dünyanın iki büyük devi akla gelir. Gelmeli. Gelmek istemeyen getirmek istemeyenlerin de aklına bunu sokmalıyız. Oradan bir kısmı korkudan, bir kısmı saygıdan bu iki devi aklından çıkaramamalı. Türk gençliğinin temel görevlerinde bir tanesi de bu" dedi.

Konuşmanın ardından Lozan Parkı için yapılan Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'yü temsil eden heykelin üzerindeki bayrak kaldırıldı. Heykel vatandaşların beğenisine sunuldu. Katılımcılar daha sonra Ömer Halisdemir Parkı'na geçti. Burada da kurdele kesimi ile parkın açılışı yapıldı. Açılış programına CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy da katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber