Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Ekonomi 08 Ağustos 2022 - 14:03 Yorum: 0

Atlantik Halı’dan yaz kampanyası

Van'da yıllardır faaliyet gösteren Atlantik Halı, yaz mevsimine özel halılarda yüzde 70'e varan indirimler başlattı.

Atlantik Halı’dan yaz kampanyası

Van'da yıllardır faaliyet gösteren Atlantik Halı, yaz mevsimine özel halılarda yüzde 70'e varan indirimler başlattı.

Kazım Karabekir (Maraş) Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Atlantik Halı, yaz mevsimi nedeniyle tüm seri sonu halılarda yüzde 70'e varan indirimler başlattı. İndirimlerle ilgili açıklamada bulunan Atlantik Halı Mağaza Müdürü Çilem Seven, "Her zaman birinci önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetidir. Bu çerçevede tüm seri sonu halılarda yüzde 70'e varan indirimler başlattık. Ayrıca çeyiz halılarını Atlantik Halı'dan alanlara 4 metrekarelik halı hediyemizdir. Yine müşterilerimiz mağazamızda yaptıkları alışverişlerde ayrıca Perdeci Samet'te yüzde 20, outlet halı pazarında ise yüzde 35 gibi indirimlerden de faydalanabilecekler" dedi.

4 metrekarelik halı fiyatlarının 499 TL, 6 metrekarelik halının ise 799 TL'den başladığını belirten Seven, "Kesme yolluklarımız 49 TL'den başlayıp 79 TL'ye kadar çıkabilmektedir. 4 metrekarelik halılarımız 499 TL ile 599 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, 6 metrekarelik halılarımız ise 799 TL ile 899 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bizler Atlantik Halı olarak bu indirimlerimizden tüm Van halkının faydalanmasını istiyor, kendilerini mağazamıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber