Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:26 Bakan Yerlikaya: "6 ilde düzenlenen ‘Mahzen-35’ operasyonlarında 6 ayrı org...08:23 Kahramanmaraş’ta fabrika yangınının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı08:23 Bayburt’ta üreticilere fide dağıtıldı08:21 Anne ve kızı feci kazada hayatını kaybetti08:18 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında, FETÖ/...08:15 6 ilde düzenlenen "MAHZEN-35" operasyonlarında; Antalya’da Engin Tatar, Bal...07:52 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterilerinde gözaltı sayısı bin...07:30 Konyaspor’da Ali Çamdalı dönemi04:03 Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Yerel 20 Ocak 2020 - 15:28 Yorum: 0

Ayvalık Belediyesi zabıtalarından market ve bakkallara sıkı denetim

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; "Halkımızın Sağlığı Her Şeyden Önemli" sloganıyla çalışmalarını sürdüren Ayvalık Belediyesi bünyesindeki zabıta...

Ayvalık Belediyesi zabıtalarından market ve bakkallara sıkı denetim

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; "Halkımızın Sağlığı Her Şeyden Önemli" sloganıyla çalışmalarını sürdüren Ayvalık Belediyesi bünyesindeki zabıta ekipleri, ilçe genelinde marketlere yönelik geniş bir denetim çalışması gerçekleştirdi.

Ayvalık genelindeki market, bakkal ve fırınlarda ürünlerin üzerindeki "Son Tüketim Tarihi" kontrollerini yapan zabıta ekipleri; son kullanma tarihi geçen ürünleri satıştan men etti.

Son Tüketim Tarihi geçtiği halde bu ürünleri raflarında satışa sunan market ve bakkallara tutanaklar tutarak, cezalar yağdıran zabıta ekiplerinin insan sağlığına aykırı davrananlar hakkında gerçekleştirdiği söz konusu operasyon vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Zabıta ekiplerinin gerçekleştirdikleri sıkı denetimler kapsamında, marketlerde fahiş fiyatlarla satışa sunulan mal ve ürünler hakkında da hassas davrandıkları öğrenilirken, satışa sunulan ekmeklerin gramajlarını da titizlikle denetlemeleri dikkatlerden kaçmadı.

Belediye Başkanı Ergin, "İnsan sağlığına aykırı satış yapanlara af yok"

Ayvalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin bu tür operasyonları hiç beklenmedik anlarda yapacağını belirten Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Bizim için halk sağlığı öncelikli görevdir. Bu yüzden de gıda sahtekârlıkları başta olmak üzere Türk Gıda Kodeks'ine uygun olmayan ürünleri satışa sunanlara göz açtırmayacağız. Bu konuda zabıta ekiplerimiz en ufak bir esneklik bile göstermeyeceklerdir" diye konuştu.

Ayvalık Belediyesi zabıtalarından market ve bakkallara sıkı denetim

Ayvalık Belediyesi zabıtalarından market ve bakkallara sıkı denetim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber