Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:46 Düzce’nin ortak turizm markası tescillendi16:45 Bakan Bayraktar: “2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılma...16:45 Pamukkale Belediyesi Atık Getirme Merkezi miniklere geri dönüşümü öğretti16:45 Samsun’da bin 660 adet doldurulmuş makaron sigara ele geçirildi16:45 Türkiye’nin en güneyinde toz bulutu etkisini hissettiriyor16:43 Yılmaz: "Fındık ticaretinin artırılması, korunması ve geliştirilmesi adına...16:43 İBB’nin açtığı su dolu çukurda hayatını kaybeden Edanur’un annesi, vatandaş...16:42 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Nisan ayı tutarlarını hesaplara...16:41 Balıkesir Büyükşehir’den çocuklara ‘çevre’ eğitimi16:41 KUDAKA yönetimi Erzurum’da toplandı16:39 Balıkesir Büyükşehir’den 1 Mayıs’ta ücretsiz ulaşım hizmeti16:37 Kağıthane Belediyesi ilçeye 60 bin ağaç kazandırdı16:37 Yolda yürüyenleri korkuttuktan sonra saldıran şahıslar yakalandı16:36 Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı16:36 Üniversite sanayi sektör buluşmaları etkinliğine öğrencilerden yoğun ilgi16:35 Gaziantep’te haşerelere karşı 165 bin noktada ilaçlama yapılıyor16:35 Esenlerliler Şehir ve Kültür Gönüllüleri projesiyle İstanbul’u keşfediyor16:35 Yunus Emre Enstitüsünün Irak’taki çalışmaları devam ediyor16:35 GAÜN’de MEDEK Çalıştayı16:35 Kastamonu’da uyuşturucu ile yakalanan 1’i kadın 3 kişi tutuklandı
Asayiş 02 Mayıs 2021 - 23:33 Yorum: 0

Ayvalık’ta zorla fuhuş yaptırılan iki kadın kurtarıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde zorla fuhuş yaptırılan yabancı uyruklu iki kadın, jandarmanın operasyonuyla kurtarıldı.

Ayvalık’ta zorla fuhuş yaptırılan iki kadın kurtarıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde zorla fuhuş yaptırılan yabancı uyruklu iki kadın, jandarmanın operasyonuyla kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, yabancı uyruklu kadınların pasaportlarını ve telefonlarını alıp, videolarını çekerek zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarını alan Ayvalık İlçe Jandarma Komutanlığı ile Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı GKİT Şube Müdürlüğü ve JASAT ekipleri ortaklaşa düzenledikleri operasyonlarla T.K. ile M.E. isimli iki kişiyi yakaladı.

Jandarma ekiplerinin istihbari çalışmalarının ardından gerçekleştirilen operasyonda, Ayvalık'ın Küçükköy Mahallesi'ne bağlı Sarımsaklı mevkii ile ilçe merkezindeki Fevzipaşa ve Vehbibey Mahallelerinde kadınlara zorla fuhuş yaptıran T.K. ve M.E.'nin ev ve güzellik SPA, masaj salonu olan işyerinde iki yabancı uyruklu kadın da kurtarıldı.

Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla operasyonlarda elde edilen suç unsurlarına el konulurken, T.K. ve M.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayvalık’ta zorla fuhuş yaptırılan iki kadın kurtarıldı

Ayvalık’ta zorla fuhuş yaptırılan iki kadın kurtarıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber