Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 10:03 Yorum: 0

Badminton müsabakaları sona erdi

VAN (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, okul sporları koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Okullararası Badminton Müsabakaları" sona erdi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...

Badminton müsabakaları sona erdi

VAN (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, okul sporları koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Okullararası Badminton Müsabakaları" sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından koordine edilen müsabakalara, kızlar kategorisinde 7, erkekler kategorisinde ise 5 olmak üzere 12 takım katıldı.

Yıldız erkekler kategorisinde Türkiye Eğitim Vakfı İfakat Yavuz Ortaokulu birinci, Türkiye Eczacılar Birliği Orta Okulu ikinci olurken, yıldız kızlar kategorisinde ise Borsa İstanbul Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci, Türkiye Eğitim Vakfı İfakat Yavuz Orta Okulu da ikinciliği elde etti.

Dereceye giren takımlara kupa, başarı belgeleri ve madalyaları Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir, Okul Sporları Koordinatörü Umut Pişkin ve Badminton İl Temsilcisi Atilla Enterili tarafından verildi.

Yıldız kızlar ve yıldız erkekler kategorisinde 1'inci olan Türkiye Eğitim Vakfı İfakat Yavuz Ortaokulu, Türkiye grup müsabakalarına Van'ı temsilen katılmaya hak kazandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber