Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Türkiye 26 Mayıs 2018 - 01:23 Yorum: 0

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz, itfaiyecilerin her canlının yardımına koştuğunu belirterek her bir itfaiyecinin...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz, itfaiyecilerin her canlının yardımına koştuğunu belirterek her bir itfaiyecinin birer kahraman olduğunu belirtti.

Edremit İtfaiye Grup Amiri Fatih Asar'ın ev sahipliğinde İtfaiye Amirlik binasında düzenlenen iftar yemeğine, Balıkesir Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz, Müdahale ve AFKOM Şube Hüseyin Kurt, Yangın Önleme Eğitim ve Şube Müdürü Oktay Çapan, itfaiyeciler ve aileleri ile birlikte katıldılar. İlk kez birlikte iftar yaparak oruç açmanın mutluluğunu yaşadılar.

Tutulan oruçların ve ibadetlerimizin kabul olmasını dileyen Balıkesir Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz, "Biz gerçekten çok büyük bir aileyiz. Sadece 90 arkadaşımız Edremit İtfaiye Grup Amirliği'nde görev yapıyor. Balıkesir'de bu rakam 650 kişiye ulaşıyor Ülkemizi genelinde düşündüğümüz zaman 26 -27 bin itfaiyeci olduğu söyleniyor. Bunu asgari 3 le çarpıyoruz. 100 binin üzerinde bir itfaiye ailesiyiz. Balıkesiride 2 binin üzerinde bir aile olarak kabul ediyoruz. Büyük bir aile olduğumuz için gurur duyuyoruz. Çok güçlü bir teşkilatız. Balıkesir'de 92 yıllı bir geçmişe sahip teşkilatımız var. Ancak itfaiyecilik mesleği 304 yıllık bir meslektir. Bu itfaiyeci kardeşlerimizin hepsi birer kahramandır. Bunu bütün kalbimle söylüyorum. 27 yıllık itfaiyecilik hayatım boyunca olağanüstü hadiselerle karşılaştım. Büyük küçük olaylarda arkadaşlarımızı kaybettik, şehit oldular. Rabbim şehadetlerini kabul etsin. Her türlü canlı ve bazen küçük çocuğun bazen bir yaşlının imdadına koşan insanlarız. İtfaiyecilerimizin aileleri de birer gönüllü itfaiyecidir. Böyle bir akşamda beraber olduğumuz için çok teşekkür ederim" dedi. İtfaiyeciler, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber