Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 16:03 Yorum: 0

Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını tamamladı

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, deplasmanda karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını tamamladı.Sanayi Sitesi Spor Tesislerinde teknik...

Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını tamamladı

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, deplasmanda karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Sanayi Sitesi Spor Tesislerinde teknik direktör Mustafa Çapanoğlu gözetiminde başlayan antrenman, ısınma, kondisyon ve taktik çalışmalarının ardından son buldu.

Çapanoğlu antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada hazırlıklarını tamamladıklarını ve deplasmanda 3 puan almayı hedeflediklerini belirtti. Kahramanmaraşspor'un teknik direktörünün değiştiğini hatırlatan Çapanoğlu, şunları kaydetti:

"Kahramanmaraşspor takımında bir değişiklik oldu. Hocaları bıraktı, yeni bir hocaları başladı.  Ayrıca motive olacaklar diye düşünüyorum. Bizimde ona göre kendimizi çok daha iyi motive etmemiz gerekiyor. Çünkü yeni bir hoca geldiğinde takım ilk maçlarda daha farklı oynuyor. Bizde bunun bilincinde hazırlıklarımızı ona göre yaptık. İnşallah hedefimiz olan 3 puanı alarak ilçemize döneriz.

Bandırma'dan feribotla İstanbul'a gidecek ekip, Atatürk Hava Alanı'ndan Kahramanmaraş'a uçacak.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber