Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Temmuz 2019 - 18:54 Yorum: 0

Banka Sınavları 2019

Banka Sınavları 2019 Banka ve Krediler olarak bu yazımız içerisinde banka sınavları 2019 hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Banka Sınavları 2019

Banka Sınavları 2019 Banka ve Krediler olarak bu yazımız içerisinde banka sınavları 2019 hakkında bilgi vermek istiyoruz. Her geçen gün büyüyen bankacılık sektörü binlerce gence istihdam ortamı sağlıyor. Kariyerine bankacılık sektöründe yönetici ya da herhangi bir pozisyonda sürdürmek isteyen birçok kişi iş alımlarını sıkı bir şekilde takip ediyor. https://www.bankavekrediler.com olarak sizlere bu konuda ayrıntılı bilgiler vermeye çalışacağız. Güncel olarak güvenlik personeli olmak üzere banka müdürü ve bireysel müşteri danışanı gibi birçok alanda iş alımı ilanı yayınlandığını görüyoruz.

Garanti Bankası Personel Alım Sınavı

Garanti Bankası hem üniversite öğrencilerini hem de lisans mezunlarını işe alan bir bankadır. İnternet sitesi üzerinden alınan başvurular şu an için güvenlik görevlisi, müşteri danışmanı, Talent Day ve Garantili Gelecek birimleri için geçerli.

TEB Bankası Personel Alım Sınavı

TEB, 2019 yılı sonuna kadar geçerli olacak şekilde birçok ilan yayınlandı. Başta hukuk müşaviri olmak üzere müşteri temsilcisi, satış elemanı, bilgi güvenliği sistem geliştirme uzmanı, KOBİ müşteri ilişkiler uzmanı, makam şoförü, tercüman, müşteri hizmetleri çalışanı gibi birçok ilan şu an aktif durumdadır. Başvurular hem TEB internet sitesi hem de kariyer net gibi internet adresi üzerinden alınmaktadır.

Akbank Personel Alım Sınavı

Yapılan başvurular sonrasında kendi içerisinde bir sınav yapan Akbank, mülakat yolu ile de personel alımı yapmaktadır. Akbank içerisinde yer alan boş pozisyonlar ise; gişe yetkisi, çağrı elemanı (tercihen İngilizce bilen) ve bireysel müşteri danışmanıdır. Ön başvuruda bulunup banka sınavlarına girmek isteyen kişiler Akbank kariyer sayfasına giriş yapmaları gerekmekte.

Ziraat Bankası Personel Alım Sınavı

Ziraat bankası sınavları 2019 hakkında tüm merak edilenleri dile getirmeye çalışıyoruz. Her bankanın personel alımı ile ilgili diğer ayrıntılar https://www.bankavekrediler.com içerisinde detaylı bir şekilde anlatılmaktadır. Ziraat Bankası başta uzman yardımcısı olmak üzere yazılım mühendisi, iş analisti, alt yapı sistem mühendisi ve bireysel müşteri danışmanı ihtiyacı bulunan Ziraat Bankası, başvuruları kendi internet sitesi üzerinden İnsan Kaynakları departmanından almaktadır. Ön başvuru yapıldıktan sonra sınavlar bankanın belirlemiş olduğu prosedürlere göre yapılmaktadır.

İş Bankası Personel Alım Sınavları

İş Bankasının da 2019 yılı içerisinde aktif iş ilanlarının olduğunu görülüyor. Başta özel güvenlik olmak üzere bilgi teknolojileri sistem uzmanı, müfettiş yardımcılığı, uzman yardımcısı ve şoför alımı yapan İş Bankası, banka sınavları için ön başvuruları internet sitesi üzerinden yapıyor. Özellikle müfettiş yardımcılı için sınavlar İstanbul ve Ankara içerisinde gerçekleştiriyor.

QNB Finansbank Personel Alım Sınavı

QNB Finansbank, oldukça farklı departmanlarda iş başvurusu alıyor. Bankanın kendi internet adresi üzerinden yapılacak başvurularda değerlendirmelerin hızlı bir şekilde yapıldığı görülüyor. Boş pozisyonlar ise; Arapça bilen müşteri hizmetleri danışmanı, enpara.com için çağrı merkezi çalışanı, enpara.com için saha müşteri danışmanı, çağrı merkezi çalışanı alanında personeller alınacaktır.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber