Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Mayıs 2024 - 11:06 Yorum: 0

Başkan Büyükkılıç: "Anneler hayat rehberimiz, baş tacımızdır"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Sağlıklı nesiller yetiştirme noktasında tüm şefkatini, sevgisini, yuva sıcaklığını bizlere hissettiren, hayat rehberimiz, k...

Başkan Büyükkılıç: 'Anneler hayat rehberimiz, baş tacımızdır'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Sağlıklı nesiller yetiştirme noktasında tüm şefkatini, sevgisini, yuva sıcaklığını bizlere hissettiren, hayat rehberimiz, kahramanlarımız, baş tacımız olan başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Doğduğu andan itibaren çocukların her şartta annelerinden kayıtsız, şartsız ve karşılıksız bir biçimde sevgi gördüklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, dünyada anne sevgisinin ve şefkatinin başka bir şey ile kıyaslanmayacağını dile getirdi.
Büyükkılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Dünyanın en değerli hazinelerinden biri annelerimizdir. Sağlık ve huzurlu bir toplumun temel taşları annelerimiz atar. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ diyerek annelere verilen önemi vurgulamıştır. Türk milletinin en zor zamanlarında nice kahramanlıklarla isimlerini tarihe kazıyan annelerimizdir. Annelerimiz bir milleti değiştiren, geliştiren, geleceğe taşıyan mukaddes bir eldir. Geçmiş ile geleceğin köprüsüdür.”
Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin bu özel gününü kutlayan Başkan Büyükkılıç, “Öncelikle üzerimde büyük emekleri olan anneme ve kıymetli eşime teşekkür ediyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm annelere de Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber