Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 05 Mart 2024 - 16:49 Yorum: 0

Başkan Çelik’ten Kadınlar Günü’ne özel konsere davet

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, 8 Mart Kadınlar Günü’nde Bozkurtlu kadınları, ilçede geleneksel hale gelen Kadınlar Günü özel konserine davet etti.Bozkurt’ta Başkan Birsen Çelik’in girişimleri ile geleneksel hale gelen kadı...

Başkan Çelik’ten Kadınlar Günü’ne özel konsere davet

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, 8 Mart Kadınlar Günü’nde Bozkurtlu kadınları, ilçede geleneksel hale gelen Kadınlar Günü özel konserine davet etti.

Bozkurt’ta Başkan Birsen Çelik’in girişimleri ile geleneksel hale gelen kadınlar günü eğlence programı bu yıl da düzenlenmeye devam ediyor. Tüm kadınların davet edildiği etkinlik, 8 Mart Cuma günü, saat 20.00’de Bozkurt Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşecek. Sanatçı Gamze Abay’ın sahne alacağı gecede Bozkurtlu kadınlar 8 Mart’ta Kadınlar Günü’nü doyasıya kutlayacak. Başkan Çelik, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yine kadınlarımızla bir aradayız. Adeta geleneksel hale getirdiğimiz programımızda bu yıl Gamze Abay ile eğlenceli bir akşam geçireceğiz. Bozkurt kadınlarla güzel” diyerek ilçedeki tüm kadınları konsere davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber