Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Mart 2024 - 14:19 Yorum: 0

Başkan Çerçioğlu Buharkent’te vatandaşlara binlerce fide dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Buharkent’te Ata Tohumlarından üretilen binlerce fidenin dağıtımını yaptı ve Buharkent Pazarı’nı ziyaret etti.Yerel değerlerin korunmasında ve gelecek nesillere aktarılmasında önc...

Başkan Çerçioğlu Buharkent’te vatandaşlara binlerce fide dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Buharkent’te Ata Tohumlarından üretilen binlerce fidenin dağıtımını yaptı ve Buharkent Pazarı’nı ziyaret etti.

Yerel değerlerin korunmasında ve gelecek nesillere aktarılmasında öncü rol oynayan Çerçioğlu, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Geçtiğimiz günlerde yıllık üç milyon olan fide üretiminin 10 milyona çıkarılacağını müjdeleyen Çerçioğlu, önümüzdeki dönemde de Buharkent’e yapılan yatırımların artarak devam edeceğini belirtti. Vatandaşlar, Çerçioğlu’nun elinden aldıkları fideler için teşekkür etti. Çerçioğlu, “Atalarımızdan bizlere miras kalan yerli ve milli tohumlarımızı gelecek nesillere aktarmanın öneminin bilincindeyiz. Bizler Ata Tohumlarımızla üretim yapmak isteyen her üreticimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da yerel tarım ürünlerine bizler gibi sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

Vatandaşlar, Buharkent Pazarı’nı da ziyaret eden Çerçioğlu’na fiyatların yüksekliğinden yakındı. Emekli vatandaşlar emekli aylıklarıyla geçinemediklerini ifade ederek Çerçioğlu’na emeklilere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Çerçioğlu, sosyal belediyeciliği her vatandaşa eşit şekilde uygulamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber