CHP Milletvekili Veli Ağbaba, Yeşilyurt’ta en az dört taziye evi yapımıyla Yeşilyurt Belediyesi’nin projesine destek vereceğini açıklayarak Başkan İlhan Geçit’e teşekkür etti.Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Cumhuriyet...
CHP Milletvekili Veli Ağbaba, Yeşilyurt’ta en az dört taziye evi yapımıyla Yeşilyurt Belediyesi’nin projesine destek vereceğini açıklayarak Başkan İlhan Geçit’e teşekkür etti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı makamında kabul etti. Başkan Geçit, Yeşilyurt İlçesinde hayata geçirilecek olan ‘Taziye Evi’ projesine destek verecek olan Milletvekili Ağbaba’ya teşekkürlerini iletti.
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve parti yöneticileriyle birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’i makamında ziyaret ederek, yeni dönem yatırımları ile geleceğe dönük projeler hakkında istişarelerde bulundu.
Başkan Geçit’in hizmet enerjisinin yüksek olduğuna dikkat çeken Milletvekili Ağbaba, ilçedeki çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Toplantının ardından Başkan Geçit’in Yeşilyurt’un muhtelif bölgelerinde hayata geçirilmeyi planlandığı ‘Taziye Evi’ projesine Milletvekili Ağbaba’da en az 4 adet taziye evinin yapımı ile destek vereceğini açıkladı.
"Sorunlarımızı çözüme kavuşturacağız"
Projeyi Yeşilyurt’un muhtelif bölgelerine hayırseverlerinde destekleriyle kazandıracaklarını ifade eden Başkan Geçit, "Yakınlarını kaybeden hemşerilerimizin misafirlerini temiz, düzenli ve güzel ortamlarda ağırlamaları için ilçemizde taziye evleri projesini hayata geçirmeyi ve yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Hayırseverlerimizin de destekleriyle farklı bölgelere taziye evleri kazandırarak bu soruna kökten çözüm getireceğiz. Milletvekilimiz Veli Ağbaba da bu konuda öncü oldu. El birliğiyle, dayanışma içerisinde hareket ederek ilçemizin sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağız ve yaşam seviyesini yükselteceğiz" dedi.
"İş adamları ve hayırseverlere sesleniyorum"
‘Taziye Evi’ projelerinin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak önemli yatırımlar arasında yer aldığının altını çizen CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, "Birçok şehirde taziye evi geleneği olmasına rağmen bizde bu durum biraz zayıf. Yakın zamanda Başkanımız İlhan Geçit annesini, ben de babamı kaybettim. Cenazeye gelenler ’Taziye evi neden yok?’ diye sordular, biz de ’yapalım’ dedik. Belediye Başkanımız yer tahsisi yapacak, biz de babamızın hayrına taziye evleri yapacağız. Güzel bir proje hazırlandı, şehrimize ve yapılacak mahalleye yakışacak güzel bir taziye evi yapacağız. İşadamlarımıza ve hayırseverlere de çağrım, herkes kendi mahallesine veya tahsis edilecek bir alana taziye evi yapsın. Her şeyi belediyeden beklememek lazım, taşın altına eli koymak gerekiyor. Yapacağımız taziye evimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
Ziyaretin ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ile Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba arasında Yeşilyurt ilçesine kazandırılacak olan Taziye Evi’nin protokolü imzalandı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Gaziantep'te "Davet ve Gençlik" park buluşması düzenlendi
Benzine 3,20 lira zam pompa fiyatlarına yansıdı
03Giresun'da trafik kazası: 12 yaralı
04Kırıkkale'de hapis cezasıyla aranan şüpheli yakalandı
05İstanbul'da okulların ilk günü için ders saatleri yeniden düzenlendi
06MOTAŞ Otobüsünde Güzergâh Tepkisi: “Yolcu Otobüsü mü, İşçi Servisi mi?”
07Mevsimlik fındık işçilerini taşıyan minibüs ile kamyonet çarpıştı: 23 yaralı
Beşi̇ktaş A.ş.
Galatasaray A.ş.
Kocaeli̇spor
Trabzonspor A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Fenerbahçe A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Samsunspor A.ş.
Arca Çorum Fk
Erzurumspor Fk
Eyüpspor
Göztepe A.ş.
Tümosan Konyaspor