Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2024 - 09:01 Yorum: 0

Başkan Topuz, “Anneler sonsuz sabır ile en değerli varlıklardır”

Milas Belediye Başkan Fevzi Topuz, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, annelerin sevgi, fedakârlık ve sonsuz sabırları ile yaşamın en değerli varlıkları olduğunu açıkladı.Topuz mesajında, “Sizler çocuklarınızın ilk öğretmenle...

Başkan Topuz, “Anneler sonsuz sabır ile en değerli varlıklardır”

Milas Belediye Başkan Fevzi Topuz, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, annelerin sevgi, fedakârlık ve sonsuz sabırları ile yaşamın en değerli varlıkları olduğunu açıkladı.
Topuz mesajında, “Sizler çocuklarınızın ilk öğretmenleri, rehberleri ve en sadık destekçilerisiniz. Her zorluğa göğüs gerip, her sıkıntıda yanımızda olan, sevginizle bizi güçlendiren, yaşamımıza anlam katan değerli annelerimiz, sizlere minnettarız. Sizlere olan şükranımızı ve sevgimizi ifade etmek için bir gün elbette bizlere yetmez çünkü sizlerin sevgisi ve desteği olmadan hayatın tadı asla olmaz. Bu özel günde, tüm annelerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Sizlerin varlığıyla aydınlanan yuvalarımızın her zaman huzur dolu olması dileğiyle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin, anne adaylarımızın Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber