Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Kültür 22 Nisan 2024 - 14:48 Yorum: 0

Başkan Yılmaz: “Ülkemizin geleceğine dair umut dolu bir mesajdır”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve önderi Gazi Mustafa Kema...

Başkan Yılmaz: “Ülkemizin geleceğine dair umut dolu bir mesajdır”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı bayram, sadece bir tatil günü değil, aynı zamanda ülkemizin geleceğine dair umut dolu bir mesajdır” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Belediye Başkanı Umut Yılmaz, mesajında, “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, egemenliğin kayıtsız şartsız millete geçtiği, özgürlüğün ve bağımsızlığın en güçlü şekilde temsil edildiği büyük bir günü kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı bayram, sadece bir tatil günü değil, aynı zamanda ülkemizin geleceğine dair umut dolu bir mesajdır. Bugün, çocuklarımızın; özgüvenleri, merakları ve yetenekleriyle parladığı bir gün. Çocuklarımızın neşesi, enerjisi ve coşkusu, bize yarının ne kadar aydınlık olabileceğinin en büyük göstergesidir. Çocuklarımızın 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşamaları için Şehitkamil Belediyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliklerinin yanı sıra doğa sporları, yüzme, basketbol, futbol ve mangala branşlarında organizasyonlar düzenledik. Çocuklarımıza özel; resim sergisi, konser ve tiyatro etkinlikleri planladık. Tüm kırsal mahallelerimizdeki çocuklarımıza yönelik olarak; sandalye kapmaca, top taşıma, çuval yarışı, halat çekme, yüz boyama, bubble show, sosis balon katlama, parmak boyama, pamuk şeker, popcorn, palyaço, animatör ve Elsa/Pamuk Prenses gibi aktiviteler düzenliyoruz. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlarken, tüm çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Her bir çocuğumuz, geleceğimizin inşasında önemli birer yapı taşıdır. Geleceğe güvenle bakacağımız bir Türkiye için çocuklarımızın her birine sonsuz sevgi ve destekle yaklaşmaya devam edeceğiz. Vatanı için canını feda etmiş şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bugün özgürce yaşayabiliyoruz ve ülkemizin bağımsızlığına sahip çıkabiliyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki mücadelede hayatlarını kaybeden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Şehitlerimizin emaneti olan vatanımıza sonsuz minnettarlık duyuyor, onların ailelerine ve sevdiklerine de sabır ve güç diliyorum. Allah, şehitlerimizin ruhlarını cennette yüksek makamlarına ulaştırsın, gazilerimize de sağlık ve huzur versin. Ruhları şad olsun” ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber