Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

BASKİ personelinden aşure hayrı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri ve Tahsilat Merkezi personeli tarafından düzenlenen aşure hayrına vatandaşlar...

BASKİ personelinden aşure hayrı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri ve Tahsilat Merkezi personeli tarafından düzenlenen aşure hayrına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Mübarek Muharrem ayı nedeniyle BASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri ve Tahsilat Merkezi personeli tarafından aşure hayrı düzenlendi. Aşure kazanının önünde uzun kuyrukların oluştuğu etkinlikte okunan duaların ardından bin 500 kişilik aşure dağıtıldı. Aşure hayrına BASKİ Yönetim Kurulu Üyesi M.Akif Okur, BASKİ Genel Müdür Yardımcısı Ali Küçükgöncü, BASKİ Genel Müdür Yardımcısı Harun Turan, Abone İşleri Daire Başkanı Burhan Derici ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber