Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Mart 2024 - 09:45 Yorum: 0

Bayburt’ta ’Yaşlılar Haftası’ kutlandı

’Yaşlılar Haftası’ nedeniyle öğretmenevinde iftar yemeği organize edildi, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan yaşlılar ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle yemekte bir araya geldi.İftar öncesi konuklarla bir süre s...

Bayburt’ta ’Yaşlılar Haftası’ kutlandı

’Yaşlılar Haftası’ nedeniyle öğretmenevinde iftar yemeği organize edildi, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan yaşlılar ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle yemekte bir araya geldi.
İftar öncesi konuklarla bir süre sohbet eden Vali Eldivan kısa bir konuşma gerçekleştirerek, “Bugün kıymetli büyüklerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Sabırları, sevgileri ve özverileriyle hayatımıza anlam katarlar. Bizleri yetiştiren ve topluma kazandıran kıymetli büyüklerimize hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz” dedi.
’Kuşaklar Arası Buluşmalar’ projesi dahilinde Çocuk Hakları İl Komitesi üyelerinden oluşan çocuklar da yaşlılarla bir araya getirildi.
Yemek sonrası yaşlıların Yaşlılar Haftasını kutlayan Vali Eldivan, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.
Programa Vali Mustafa Eldivan, Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Köse, Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber