MENÜ

Bedensel engelli Tuba’ya doğum günü sürprizi

Gaziantep’te 12 yıl önce merdivenden düşme sonucu engelli kalan evde bakım hastası olan Tuba Salan için Gaziantep Şehir Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından doğum günü sürprizi düzenlendi.Gaziantep’te yaşayan bedensel e...

Yayınlanma: 09 Kasım 2024 09:12 Güncelleme: 27 Ağustos 2025 17:23
Bedensel engelli Tuba’ya doğum günü sürprizi

Gaziantep’te 12 yıl önce merdivenden düşme sonucu engelli kalan evde bakım hastası olan Tuba Salan için Gaziantep Şehir Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından doğum günü sürprizi düzenlendi.
Gaziantep’te yaşayan bedensel engelli Tuba Salan, Gaziantep Şehir Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından düzenli olarak takibi yapılıyor. Evde sağlık hizmeti gören Tuba Salan, doğum günü sürprizi mutlu oldu.
Engeli sebebiyle evinden dışarı çıkamayan Tuba Salan’ın daha önce hiç doğum günü kutlamadığını öğrenen Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ve Gaziantep Şehir Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri hemen hazırlıklara başladı.
Hazırlıklarını tamamlayan İl Sağlık Müdürlüğü ve Gaziantep Şehir Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından Tuba Salan için doğum günü sürprizi düzenlendi. 36 yaşına giren Salan’ın hayatı gelen sürprizle renklendi.
İl Sağlık Müdürlüğü ve Gaziantep Şehir Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından kendisi için düzenlenen organizasyonda bir isteği olup olmadığı sorulan Tuba Salan, “Hiçbir isteğim yoktur, teşekkür ederim” yanıtını verdi.
Salan’ı evinde ziyaret eden ekipler, doğum günü pastasıyla Salan’a büyük sürpriz yaptı. Yapılan sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşayan ve mutluluğu gözlerinden okunan Salan’ın sevinci ise görülmeye değerdi. Pastadaki mumları üfleyerek söndüren Salan, ekiplere teşekkür ederek ekiplerle ve bakımını yapan ablasıyla birlikte doğum gününü kutladı. Salan için ekipler tarafından pasta kesilerek hediyesi verildi. Gelen sürprizle hayatı renklenen Salan, sürpriz karşısında büyük bir sevinç yaşadığını söyleyerek ekiplere teşekkür etti.

“Bu sürpriz karşısında çok mutlu oldum”
Doğum günü sürprizi ile çok mutlu olduğunu ve böyle bir sürpriz beklemediğini belirten Salan, “Sağlık ekipleri bana çok güzel bir doğum günü sürprizi yaptılar ve doğum günümü kutladılar. Yaptıkları bu sürprizden dolayı sağlık ekiplerine teşekkür ediyorum. Bu sürpriz karşısında çok mutlu oldum ve çok şaşırdım. Gerçekten de böyle bir sürprizi beklemiyordum. Teşekkür ediyorum, herkese Allah sağlık ve sıhhat versin. Sağlık ekiplerimize de çalışma gücü versin” dedi.
Aldığı hizmetten dolayı Sağlık Bakanlığı’na, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’ne ve sağlık ekiplerine dua ve teşekkür eden Salan, evde sağlık hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gaziantep Şehir Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Doktor Muhammet Sönmez de bedensel engelli Tuba Salan’a doğum gününde böyle bir sürpriz yapmak ve yüzünü güldürmek istediklerini belirtti.
Yaşlı, kronik rahatsızlığı nedeniyle yatağa bağımlı veya yürüyemeyecek kadar engelli hastaların tıbbi takiplerini evlerinde yaptıklarını ve onların özel günlerini de unutmayarak yanlarına yaş pasta ve küçük hediyelerle gittiklerini belirten Sönmez, “Tuba hanımı bu güzel yalnız bırakmamak ve kendisini mutlu etmek istedik. Kendisinin mutlu olduğunu görünce bizlerde çok mutlu olduk. Bu ziyaretlerimiz ve sürprizlerimiz devam edecek. Tuba hanıma da nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diliyoruz” diye konuştu.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Siirt’te ilk kez total diz protezi revizyonu ameliyatı gerçekleştirildi

Siirt’te ilk kez total diz protezi revizyonu ameliyatı gerçekleştirildi

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nde, daha önce diz protezi ameliyatı geçiren ve zamanla ağrı ile hareket kısıtlılığı gelişen hastaya total diz protezi revizyonu ameliyatı gerçekleştirildi. Sol dizinden daha önce protez

Solaklık ne hastalık ne üstünlük!

Solaklık ne hastalık ne üstünlük!

Solaklığın, genetik ve gelişimsel süreçlerin etkisiyle ortaya çıkan doğal bir özellik olduğunu aktaran Klinik Psikolog Zeynep Betül Alp, solaklık ve beyin ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu. Solak olmak daha zeki veya üretkem olmak anlamına gelmiyor

Ticaret Bakanlığı yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde denetimlerini artırdı

Ticaret Bakanlığı yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde denetimlerini artırdı

Ticaret Bakanlığı, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı öncesinde kırtasiye, okul çantası ve okul kıyafetlerine yönelik denetimlerini yoğunlaştırdı. Güvensiz olduğu belirlenen ürünlerin piyasaya arzı yasaklanırken, ürünlerin toplatılması ve sorumlu firmalara ida

Uzmanı uyardı: Sedef hastalığı bağışıklık sistemini olumsuz etkileyebiliyor

Uzmanı uyardı: Sedef hastalığı bağışıklık sistemini olumsuz etkileyebiliyor

Ağustos Sedef Hastalığı Farkındalık Ayı kapsamında sedef hastalığına ilişkin bilgilendirmede bulunan Aydeniz, dünya genelinde milyonlarca insanı etkileyen hastalığın ciltte görülen belirtilerin ötesinde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Aydeniz, "

Beyin sağlığı anne karnında başlıyor!

Beyin sağlığı anne karnında başlıyor!

Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Burcu Polat, dünya nöroloji otoritelerinin benimsediği yeni yaklaşım doğrultusunda, hastalıkları tedavi etmekten çok beyin sağlığını yaşam boyu korumaya odaklanan koruyucu nöroloji anlayışı ve bunun için uygulanması gereken bilims

Yozgat'ta 63 yaşındaki prostat kanseri hastası kapalı yöntemle ameliyat edildi

Yozgat'ta 63 yaşındaki prostat kanseri hastası kapalı yöntemle ameliyat edildi

Yozgat Şehir Hastanesi'nde ilk kez laparoskopik (kapalı) yöntemle prostat kanseri ameliyatı yapıldı. Yaklaşık 3 saat süren operasyonun ardından 63 yaşındaki hasta, ameliyatın üçüncü gününde taburcu edildi. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Fatih Kocamanoğlu ve ekibi

Dr. Köse: Anne sütü bebeğin ihtiyacına göre hazırlanan en değerli gıdadır

Dr. Köse: Anne sütü bebeğin ihtiyacına göre hazırlanan en değerli gıdadır

1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası kapsamında anne sütünün bebek sağlığı üzerindeki hayati önemine dikkat çekiliyor. Uzmanlar, doğal bir bağışıklık kaynağı olan anne sütünün bebekler için en değerli besin olduğunu belirtiyor. Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Hal

Dr. Güneş: Emzirmede en büyük hata "Sütüm gelmiyor" deyip vazgeçmek

Dr. Güneş: Emzirmede en büyük hata "Sütüm gelmiyor" deyip vazgeçmek

Güneş, Türkiye'de emzirme oranının yaklaşık yüzde 65 seviyesinde kaldığını belirterek, annelerin yanlış yönlendirmeler ve toplumsal baskılar nedeniyle emzirmeyi erken bırakabildiğine dikkat çekti. "1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası" dolayısıyla açıklamala

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
7
Gençlerbi̇rli̇ği̇ Gençlerbi̇rli̇ği̇
7
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
6
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
6
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
4
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
4
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
4
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
4
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
4
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
3
Amed Sporti̇f Faali̇yetler Amed Sporti̇f Faali̇yetler
3
İstanbul Başakşehi̇r Fk İstanbul Başakşehi̇r Fk
3
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
3
Arca Çorum Fk Arca Çorum Fk
1
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
1
Erzurumspor Fk Erzurumspor Fk
1
Eyüpspor Eyüpspor
0
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
0