Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:50 Elazığ Belediyesi, “O sene, bu sene” sloganı ile Elazığspor temalı YKS dene...16:50 Başkan Uzun: “Can dostlarımızı ziyaret ettik"16:46 Düzce’nin ortak turizm markası tescillendi16:45 Bakan Bayraktar: “2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılma...16:45 Pamukkale Belediyesi Atık Getirme Merkezi miniklere geri dönüşümü öğretti16:45 Samsun’da bin 660 adet doldurulmuş makaron sigara ele geçirildi16:45 Türkiye’nin en güneyinde toz bulutu etkisini hissettiriyor16:43 Yılmaz: "Fındık ticaretinin artırılması, korunması ve geliştirilmesi adına...16:43 İBB’nin açtığı su dolu çukurda hayatını kaybeden Edanur’un annesi, vatandaş...16:42 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Nisan ayı tutarlarını hesaplara...16:41 Balıkesir Büyükşehir’den çocuklara ‘çevre’ eğitimi16:41 KUDAKA yönetimi Erzurum’da toplandı16:39 Balıkesir Büyükşehir’den 1 Mayıs’ta ücretsiz ulaşım hizmeti16:37 Kağıthane Belediyesi ilçeye 60 bin ağaç kazandırdı16:37 Yolda yürüyenleri korkuttuktan sonra saldıran şahıslar yakalandı16:36 Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı16:36 Üniversite sanayi sektör buluşmaları etkinliğine öğrencilerden yoğun ilgi16:35 Gaziantep’te haşerelere karşı 165 bin noktada ilaçlama yapılıyor16:35 Esenlerliler Şehir ve Kültür Gönüllüleri projesiyle İstanbul’u keşfediyor16:35 Yunus Emre Enstitüsünün Irak’taki çalışmaları devam ediyor
Teknoloji 04 Ekim 2017 - 11:43 Yorum: 0

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Ünal Teknopark’ı gezdi

Bilim ve Tekneloji Genel Müdürü Doç. Dr. Elife Ünal, Düzce Üniversitesi Teknopark Kuluçka ve Yönetim Merkezini gezdi.

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Ünal Teknopark’ı gezdi

Bilim ve Tekneloji Genel Müdürü Doç. Dr. Elife Ünal, Düzce Üniversitesi Teknopark Kuluçka ve Yönetim Merkezini gezdi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Elife Ünal, Bakanlık Daire Başkanları ve Düzce Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şule Ciritcioğlu'ndan oluşan heyet, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile Düzce Teknopark Kuluçka ve Yönetim Merkezini ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin, Genel Sekreter Hasan Sadi Ateş ve Düzce Teknopark Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özkan Şahin ile birlikte, Bilim Sanayi ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Elife Ünal ve berberindeki heyete, Düzce Üniversitesi'nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda yapılan görüşmede üniversite-sanayi ikili işbirlikleri için neler yapılacağına dair fikir alışverişinde bulunuldu. Bakanlık yetkililerine ziyaretleri için teşekkür eden Rektör Çakar, ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Düzce Teknopark Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özkan Şahin eşliğinde Düzce Teknopark Kuluçka ve Yönetim Merkezi yeni binasının inşaatını gezen konuk heyet, inşaat projesi ve sürdürülen çalışmalar hakkında yerinde bilgiler aldı. Sonrasında Geçici Kuluçka Merkezi ve Yönetim binasını da ziyaret eden misafir heyet, firma temsilcileri ve teknopark çalışanlarıyla bir araya geldi.

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Elife Ünal ile beraberindeki heyet son olarak, Düzce Teknopark'ın Organize Sanayi Bölgesinde ve Küçükmehmetler mevkiinde bulunan teknoloji geliştirme alanlarını da inceleyerek Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark ziyaretini tamamladılar.

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Ünal Teknopark’ı gezdi

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Ünal Teknopark’ı gezdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber