Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 12 Ekim 2023 - 12:58 Yorum: 0

Bilimfest dolu dolu etkinliklerle kapılarını açıyor

Kepez Belediyesi’nin 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde Dokumapark’ta düzenleyeceği 2.Antalya Bilim Festivali (BİLİMFEST) dolu dolu etkinliklerle kapılarını açıyor.Kepez Belediyesi’nin 2. Antalya Bilim Festivali bu yıl 19-20-21-22 Ekim tar...

Bilimfest dolu dolu etkinliklerle kapılarını açıyor

Kepez Belediyesi’nin 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde Dokumapark’ta düzenleyeceği 2.Antalya Bilim Festivali (BİLİMFEST) dolu dolu etkinliklerle kapılarını açıyor.
Kepez Belediyesi’nin 2. Antalya Bilim Festivali bu yıl 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde Dokumapark’ta düzenlenecek. Ziyaretçileri 4 gün boyunca dolu dolu bir etkinlik maratonu bekliyor. Bilim, sanayi ve teknoloji devlerinin ağırlanacağı festival, etkinlikler, yarışmalar, konferanslar, milli gururlarımızın tanıtılacağı 4 ana platformda düzenlenecek. Etkinlikler platformunda ziyaretçileri; eğitici atölye çalışmaları, aktiviteler ve sahne showları bekliyor. Yarışmalar platformunda; Bilimfest proje yarışmasına katılarak finale kalan projelerin ziyaretçilere tanıtımı yapılacak.
Birbirinden özel konuklarda 4 gün boyunca konferanslarla bilgi birikimlerini ziyaretçilerle paylaşacak. Antalya Bilim Festivalinde dünya çapında kendi sınıfında en etkin taarruz helikopteri olan T 129 ATAK Taarruz ve Taktik Helikopteri, TÜMOSAN’ın Türkiye’nin yerlilik oranı en yüksek askeri aracı olarak geliştirdiği Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç PUSAT, Bozdoğan, Gökdoğan, Ejder Yalçın, Kirpi, Vuran, İka, Batuhan, Ttza, E-Zma, Yabgu, Anzatsan 8x8, Sak botu sergilenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber