İhlas Holding İnşaat Grubu, bölgede hayata geçirdiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinde daire teslimlerine 1 yıl erken başladı. Bugüne kadar 25 binin üzerinde aileyi ev sahibi yapan şirket, satışların devam ettiği her iki projede...
İhlas Holding İnşaat Grubu, bölgede hayata geçirdiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinde daire teslimlerine 1 yıl erken başladı. Bugüne kadar 25 binin üzerinde aileyi ev sahibi yapan şirket, satışların devam ettiği her iki projede cazip ödeme fırsatları ve hemen teslim imkanı sunuyor.
İstanbul’da planlı şehirleşme ve kent yaşamının başarılı örnekleri arasında yer alan Ispartakule’nin en yeni projeleri Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10’da 1 yıl erken teslim sevinci yaşanıyor. Bölgenin en büyük yatırımcısı olan ve bugüne kadar 8 projeyle Ispartakule’de yaklaşık 6 bin konut üreten İhlas Holding İnşaat Grubu, hemen teslim fırsatı ve cazip ödeme alternatifleriyle ev sahibi olma imkanı sunuyor.
Teslimleri 1 yıl erken gerçekleştirilecek Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri, İstanbul’un en sağlam bölgelerinden Ispartakule’de, radye temel, tünel kalıp ve taşıyıcı perde duvar sistemleriyle hayata geçirilirken site sakinlerine eşsiz bir lokasyon avantajı da sunuyor. Her iki proje de TEM Otobanı, Yüksek Hızlı Tren, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Havalimanı ve Çam ve Sakura Şehir Hastanesi gibi devlet yatırımlarına çok yakın bir mesafede konumlandırılıyor.
“Müşterilerimizden güzel dönüşler aldıkça çalışma azmimiz o kadar çok artıyor”
İhlas Holding İnşaat Grubu olarak çok mutlu olduklarını belirten Bizim Evler Satış ve Pazarlama Müdürü Erhan Değerli, “Bizden ev alan müşterilerimize evlerini erkenden teslim ediyoruz. Aralık 2024 yılında teslim edeceğimiz evlerimizi Aralık 2023 yılında erkenden teslim ediyoruz. Bu sefer 3 ay, 6 ay değil tam 1 sene önceden evlerimizi teslim ediyoruz. Bu başarının altından yatan neden müşterilerimize kazandırıyoruz. Müşterilerimizden güzel dönüşler aldıkça bizim çalışma azmimizde o kadar çok artıyor. 2023 yılında birçok şey yaşamamıza rağmen bizler verilen teminatları yerine getiriyoruz. Müşterilerimize kolay ödeme fırsatları sunarak projelerimize devam ediyoruz. Bizler güzel dönüşler almasaydık Bizim Evler 9 ve 10 projelerini yapamazdık. Bizler güzel projeler üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
“Bulunduğumuz bölge Ispartakule Bahçeşehir birçok devlet yatırımının birleştiği nokta”
Bizim Evler 9 ve 10’nun avantajlarından bahseden Değerli, “İstanbul çok değerli bir şehir. Bizim bulunduğumuz bölge Ispartakule Bahçeşehir birçok devlet yatırımının birleştiği nokta. Projemiz Kuzey Marmara otoyolu, Kanal İstanbul, Metro, Tren gibi ulaşım yerlerine yakın. Bunlarla beraber zemin sağlam. Depreme dayanıklı radya temel ve tünel kalıp şeklinde inşa ediyoruz. Bunların dışında aile ile vakit geçireceğimiz sosyal alanlar, kapalı otopark, elektrikli araç şarj istasyonları gibi projeler üretiyoruz. Bu zaman kadar Bizim Evler 1’den başlayıp 9 ve 10 projelerini yapmak bizler için gurur meselesi. Bizler durmadan bildiğimiz yoldan devam edip müşterilerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“Biz firmaya güveniyoruz ve projelerini her zaman erken teslim ediyor”
Evlerini 1 sene öncesinde teslim aldıkları için mutlu olduklarını belirten Ebru Demirer, “Bu projeyi tercih etmemizdeki en büyük amaç, aile yapısı olması, sosyal alanlarının olması gibi seçenekler bizi cezbetti. Biz firmaya çok güveniyoruz. Her zaman erken teslim ediyorlar. Bizim Evler 4 projesinde kayınvalidem oturuyor oda erkenden teslim almıştı. Armutlu ve Kuzuluk’da yerlerimiz mevcut. Erkenden teslim almak bizi şaşırtmadı diyebiliriz” dedi.
“Evlerimizi erkenden almak bizi şaşırtmadı”
Evlerini almanın verdiği mutluluğu paylaşan Vahap Demirer, “Evlerimizi erkenden almak bizi şaşırtmadı. Normalde 1 sene sonra teslim alacaktık şimdi 9 ay içerisinde evlerimizi teslim alıyoruz. Projenin bölgesi çok güzel. Özellikle sakin olması ve ulaşımın güzel olması bizi cezbetti diyebiliriz” dedi.
“Bizim Evler 9 projesini tercih etmemizdeki sebep aile kavramının olması”
Projeyi beğenerek aldıklarını belirten Yusuf Sarıhan, “Evleneli yaklaşık 3 ay oldu. Evlenmeden önce zaten ailem ile birlikte Bizim Evler 2’de oturuyorduk. Projeleri çok beğeniyoruz. Bir yıl erken almak bize büyük avantaj sağladı. Burayı tercih etmemizdeki sebep, projenin aile öncelikli bir site olması” dedi.
Aldıkları evin heyecanını paylaşan Havva Sarıhan, “Burası ailelerin tercih edebileceği bir proje. Daha önce İhlas Marmara evlerinde oturuyordum. Tekrar İhlas’ın yaptığı ailelerin tercih ettiği projede oturmak mutluluk veriyor. Buranın en güzel avantajı, havası temiz, peyzajı güzel, çocuklar için uygun, depreme dayanıklı” dedi.
Ispartakule’nin son incisi Bizim Evler 11
İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule’de Bizim Evler 9 ve 10 projelerinde ailelere erken teslim sevinci yaşatırken, Bizim Evler 11’de de inşaat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere alternatif büyüklüklere sahip 582 daire ve 55 cadde dükkanının yer alacağı Bizim Evler 11 projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, geniş peyzaj alanları, yürüyüş yolları, koşu parkuru, futbol-voleybol - basketbol sahaları, süs havuzları ve tenis kortu gibi sosyal donatıları ile site sakinlerinin kullanımına sunuluyor. Devlet yatırımları ve ulaşım akslarının tam merkezinde konumlandırılan Bizim Evler 11, eşsiz Küçükçekmece Gölü manzarasıyla da benzersiz bir hayata davet ediyor.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Vodafone’un 2008’den bu yana sürdürdüğü Discover Genç Yetenek Programı’nda yeni dönem başlıyor. Bu yıl yaklaşık 50 gencin Vodafone Türkiye’de tam zamanlı çalışma imkânına sahip olacağı programa başvurular Mart sonuna kadar sürecek. Başvuruların değerlendi
İzmir Ticaret Odası’nda iş kadınlarına seslenen Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, kadınların daha yukardaki mevkilerde görev alması gerektiğini belirterek, "Türk kadını uyandı. Pandora’nın kutusu açıldı. Artık geriye dönüş yok" dedi.İzmir
Akbank’ın Futurebright ile yürüttüğü ‘İş Hayatında Kadın Araştırması’, kadınların iş gücünden bireysel tercihlerle değil, yapısal uyumsuzluklar nedeniyle uzaklaştığını ortaya koydu. Araştırma, hamileliğin kariyer riski olarak algılanmasından, ücret eşitsi
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Ocak ayına ilişkin sanayi üretimi verilerini açıkladı. Buna göre sanayi üretimi, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,8 gerileyerek dokuz ayın en sert düşüşünü kaydetti.Alt sektörler incelendiğinde, madencilik ve
Türkiye’den yılın ilk iki ayında 16 ülkeye yapılan hamsi ihracatından 2 milyon 692 bin dolar gelir elde edilirken, en fazla ihracat savaşın sürdüğü Ukrayna’ya yapıldı.Türkiye’nin hamsi ihracatında yılın ilk iki ayında Ukrayna ilk sırada yer aldı. Açıklana
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde üzüm bağlarında fenolojik gelişim, hastalık ve zararlılara yönelik kontroller sürüyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemelerde üreticilere önemli uyarılarda bulunuldu.Manisa’nın Sarıgöl ilçesind
Samsun’da, 30 üreticinin katılımıyla Kaz Yetiştiriciliği Üretim ve Pazarlama Kooperatifi kuruldu. Kooperatif, entegre tesis yatırımıyla kaz eti ve yan ürünlerini işleyerek üretimde katma değeri artırmayı ve Türk kaz ürünlerini uluslararası pazara taşımayı
Türk sanayisinin lokomotiflerinden OYAK Maden Metalürji’nin, genç yetenekleri iş dünyasına kazandırmayı hedefleyen ‘Cevher Sensin Part-Time Uzun Dönem Staj Programı’nda yer alan 28 öğrenci, dönüşüm yolculuklarına ilk adımlarını attı.Türk sanayisinin çelik
ABD, İran’ın mayın gemilerine yönelik saldırıların görüntülerini yayınladı
TŞOF tarafından basılmış ve mühürlenmiş plakalara cezai işlem uygulanmayacak
03İsrail’den Gazze Şeridi’ne saldırı
04ABD’li senatörden İran’a kara harekatı iddiası
05Sevgilisinden ayrılan genç sokak ortasında aracını parçaladı
06İletişim Başkanı Duran Cumhurbaşkanlığı muhabirleri ile iftarda bir araya geldi
07Alzheimer hastası yaşlı adam Harşit Çayı’nda ölü bulundu
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Kocaeli̇spor
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Hesap.com Antalyaspor
İkas Eyüpspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük