Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Ocak 2021 - 21:13 Yorum: 0

Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe’ye devre arasında katılacak

Fenerbahçe, daha önce sezon sonu için anlaşmaya vardığı 23 yaşındaki futbolcu Bright Osayi-Samuel'in devre arasında sar-lacivertlilere katılması için...

Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe’ye devre arasında katılacak

Fenerbahçe, daha önce sezon sonu için anlaşmaya vardığı 23 yaşındaki futbolcu Bright Osayi-Samuel'in devre arasında sar-lacivertlilere katılması için Queens Park Rangers ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, daha önce sözleşmesi 2021-2022 sezonundan başlamak üzere kendisiyle anlaşmaya vardığı 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'in transferinin 2020-2021 sezonu devre arasında gerçekleşmesi için oyuncunun kulübü Queens Park Rangers ile anlaşmaya vardı. Bright Osayi-Samuel, İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini 4,5 sezonluğuna Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber