Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 27 Mart 2024 - 16:36 Yorum: 0

Cizre’de 60. Kütüphane Haftası kutlaması

Dijital Geleceğin Anahtarı; Yapay Zeka Temelli Akıllı Kütüphaneler ana temasıyla, 60. Kütüphane Haftası Cizre’de yoğun bir ilgi ile kutlandı.Cizre’de 60. Kütüphane Haftası 100. yıl ilçe halk kütüphanesinde, ’Dijital Geleceğin Anahtarı...

Cizre’de 60. Kütüphane Haftası kutlaması

Dijital Geleceğin Anahtarı; Yapay Zeka Temelli Akıllı Kütüphaneler ana temasıyla, 60. Kütüphane Haftası Cizre’de yoğun bir ilgi ile kutlandı.
Cizre’de 60. Kütüphane Haftası 100. yıl ilçe halk kütüphanesinde, ’Dijital Geleceğin Anahtarı; Yapay Zeka Temelli Akıllı Kütüphaneler’ ana temasıyla kutlandı. 25-31 Mart tarihleri arasında Türkiye genelinde bir hafta boyunca farklı etkinliklerle kutlanan 60. Kütüphane Haftası Cizre’de İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ve çok sayıda öğrencinin katılımı ile kutlandı. Kaymakam Demir ve beraberindekiler Ressam Mehmet Aydın’ın resim sergisini gezdikten sonra kütüphanede eğitim gören öğrenci ve gençlerle bir araya geldi. Öğrencilerin eğitim okuma salonlarını tek tek dolaşan Kaymakam Demir, minik öğrencilerle sohbet edip yakından ilgilendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber