Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 22 Ekim 2023 - 15:02 Yorum: 0

Cizre’de bilim söyleşileri başladı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, “Yenilenebilir Enerji ve Türkiye’de Yenilenebilir Enerji Kaynakları” adı altında düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri başladı.Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Asaf Tolga Ülgen,...

Cizre’de bilim söyleşileri başladı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, “Yenilenebilir Enerji ve Türkiye’de Yenilenebilir Enerji Kaynakları” adı altında düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri başladı.
Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Asaf Tolga Ülgen, Hacı Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerle bir araya gelerek, “Yenilenebilir Enerji ve Türkiye’de Yenilenebilir Enerji Kaynakları” başlığı altında etkili bir söyleşi yaptı.
Söyleşiye, İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke, Özel Büro biriminden Ferda Ekinci ve Hasan Akdemir de katıldı.
TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında gerçekleştirilen söyleşide, bilim insanlarını öğrencilerle buluşturarak toplumda bilim farkındalığını ve popüler bilim okuryazarlığını artırmaya dikkat çekiliyor. Bilim dünyası ile toplumun bilim iletişimini arttırmak amacıyla yapılması planlanan etkinliklerin, yıl boyunca farklı okullarda düzenleneceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber