Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Temmuz 2018 - 10:53 Yorum: 0

Demirden: "Çiftçi borçları ertelendi"

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Ahlat Ziraat Odası (AHZO) Başkanı Necat Demirden, çiftçilerin doğal afetlerden dolayı borçlarının bir yıl süreyle ertelendiğini...

Demirden: 'Çiftçi borçları ertelendi'

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Ahlat Ziraat Odası (AHZO) Başkanı Necat Demirden, çiftçilerin doğal afetlerden dolayı borçlarının bir yıl süreyle ertelendiğini duyurdu.

AHZO Başkanı Demirden, Ahlat Kaymakamı Mustafa Akgül başkanlığında toplanan Ahlat Ziraat Odası Başkanlığı ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce alınan 2018/11983 sayılı Bakanlar Kurulu kararı gereğince söz konusu çiftçilerin doğal afetlerden dolayı borçlarının bir yıl süreyle ertelendiğini duyurdu. Demirden, borçlarını ertelemek isteyen çiftçilerin 31 Ağustos 2018 tarihine kadar ilçe gıda, tarım ve hayvancılık müdürlüklerine başvuruda bulunmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber