Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 20 Mart 2023 - 11:48 Yorum: 0

Deneyap atölyelerinde, gençlerin kabiliyeti ortaya çıkıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Deneyap atölyelerinde, 12 hafta boyunca öğrencilerin tasarım ve üretim dersinde ürettiği projeler sergiledi.

Deneyap atölyelerinde, gençlerin kabiliyeti ortaya çıkıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Deneyap atölyelerinde, 12 hafta boyunca öğrencilerin tasarım ve üretim dersinde ürettiği projeler sergiledi.

Tasarım, üretim, elektronik programlama,yazılım teknolojisi, siber güvenlik, enerji teknolojileri, havacılık ve uzay teknolojileri, yapay zeka, robatik kodlama ve İleri robatik dallarında eğitim alan öğrencilerin yaptıkları projeler sergilendi.

Ortaokul grubunda 80 ve lise grurubunda 33 öğrencinin haftada 4 saat boyunca yaptıkları çalışmalarda ortaya çıkan projelerini Bartın Gençlik Merkezinde düzenlenen proje şenliği sergiledi. AK Parti Grup başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş ile birlikte ögrencilerin yaptıkları çalışmaları yakından inceleyerek, öğrencilerden bilgiler aldı.

Tunç, bilimle ilgilenen gençlerin çekirdekten yetiştirilmesi konusunda desteklerini esirgemeyeceklerini belirtilerek yeni oluşturulan sınıfları da yakından inceledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber