Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 04 Ağustos 2022 - 14:18 Yorum: 0

Dicle’de 47’nci kez kan bağışında bulunan vatandaşa plaket

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde Türk Kızılay gönüllü vatandaşlardan kan toplayarak ihtiyaç sahibi vatandaşların sağlığı için mesai yapmaya devam...

Dicle’de 47’nci kez kan bağışında bulunan vatandaşa plaket

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde Türk Kızılay gönüllü vatandaşlardan kan toplayarak ihtiyaç sahibi vatandaşların sağlığı için mesai yapmaya devam ediyor.

Diyarbakır Kan Bağış Merkezi tarafından Dicle ilçesinde açılan stantlardan ihtiyaç duyan hastalar için gönüllü vatandaşlardan kan toplandı. Gerekli tıbbi malzeme ve sağlık personellerini içinde barındıran, 4 yatak kapasitesi kan bağışı aracına giden vatandaşlar, gönüllü olarak kan bağışında bulundu.

Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül, kan bağışında bulunarak yürütülen kampanyaya destek verdi. Kaymakam Yurdagül, herkesi kan vermeye davet ettiğini belirterek, "Türk Kızılay, ülkemizde kan ihtiyacı duyan vatandaşların sağlığı için çalışıyor. Kan bağışı kampanyasında emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaymakam Yurdagül, 47'nci kez kan bağışında bulunan İskender Dayan'a ise Türk Kızılay tarafından verilen plaketi takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber