Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 30 Mart 2024 - 14:16 Yorum: 0

Didim’de Mart sonu deniz keyfi

Aydın’ın turistik ilçesi Didim’de hava sıcaklıkları 25 derecenin üzerinde seyretmesini fırsat bilen vatandaşlar, Altınkum Plajı’nda güneşlenerek denize girdi.Didim’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fı...

Didim’de Mart sonu deniz keyfi

Aydın’ın turistik ilçesi Didim’de hava sıcaklıkları 25 derecenin üzerinde seyretmesini fırsat bilen vatandaşlar, Altınkum Plajı’nda güneşlenerek denize girdi.

Didim’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen vatandaşlar kendilerini deniz kenarına attı. İlçede hava sıcaklıkları 25 derecenin üzerine çıkarken, vatandaşlar sıcak hava ile birlikte Altınkum Yalı Caddesi’nde güzel havanın tadını çıkardı. Güneşli havayı fırsat bilenler bazı vatandaşlar ise plajda güneşlenirken, bazıları da Didim’in mavi sularında denize girdi.

Yalı Caddesinde açık olan kafe ve restaurantlarda müşterilerini ağırlarken, parklarda ise çocuklar gönüllerince vakit geçirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber