Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 20 Ekim 2023 - 09:30 Yorum: 0

Düzce Üniversitesi yakın yörünge ve küp uydu çalıştayında

Düzce Üniversitesi, TÜRKSAT tarafından Ankara ATO-Congressium’da düzenlenen Yakın Yörünge ve Küp Uydu Çalıştayı’na katıldı.Çalıştayda Düzce Üniversitesi’ni; Doç. Dr. Murat Bulut, Doç. Dr. Selman Kulaç, Dr. Öğretim üyeleri Mehmet Duman,...

Düzce Üniversitesi yakın yörünge ve küp uydu çalıştayında

Düzce Üniversitesi, TÜRKSAT tarafından Ankara ATO-Congressium’da düzenlenen Yakın Yörünge ve Küp Uydu Çalıştayı’na katıldı.
Çalıştayda Düzce Üniversitesi’ni; Doç. Dr. Murat Bulut, Doç. Dr. Selman Kulaç, Dr. Öğretim üyeleri Mehmet Duman, Mert Kılınçel ve Enes Aslan temsil etti.
İki gün süresince devam eden çalıştayda; Türkiye’nin küp uydu deneyimleri, takım uydular, uzay durumsal farkındalık ve tehditler, yeni uzay kavramı ve gelecek öngörüleri, uzay hukukunda güncel gelişmeler, fırlatma konseptleri ve teknolojileri gibi daha birçok konuda oturum ve paneller gerçekleştirildi.
Çalıştayda Düzce Üniversitesi tanıtım standında, akademisyenler ve öğrencilerin geliştirdiği bilimsel çalışmalar ve akademik sıralamalar ziyaretçilerle paylaşılarak, TEKNOFEST’te üst üste 5 birincilik ödülü kazanan Düzce Üniversitesi’nin katma değerli projeleri takdir topladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber