Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 06 Haziran 2022 - 16:38 Yorum: 0

Edremit Devlet Hastanesi’nde yeni başhekim yardımcısı görevine başladı

Balıkesir'in Edremit Devlet Hastanesi Başhekim yardımcılığı görevine, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Tevfik Çağıl Tezcan atandı.

Edremit Devlet Hastanesi’nde yeni başhekim yardımcısı görevine başladı

Balıkesir'in Edremit Devlet Hastanesi Başhekim yardımcılığı görevine, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Tevfik Çağıl Tezcan atandı.

Daha önce yine aynı hastanede çalışırken başarılı teşhisleri ile bilenen Kulak-Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı emekli doktor İsmail Tezcan'nın oğlu olan Edremit Anadolu Lisesi mezunu ve Uludağ Üniversitesi'nde ihtisas yapan Dr. Tevfik Çağıl Tezcan, sırasıyla Van Gürpınar ardından ise Balıkesir Bigadiç ilçesinde görev yaptı. Ardından ise Mayıs ayında Edremit Devlet Hastanesi'ne atandı. Aynı hastanede Kadın Hastalıkları Uzmanı olan Ayşe Demirdöken Tezcan'ın eşi olan 35 yaşındaki Tevfik Çağıl Tezcan'ın bu göreve getirilmesi ilçede büyük memnunlukla karşılandı.

Tezcan, "Burası memleketim. Bu hastaneye yeni katacağımız çok şeyler olacak. Amacımız hizmet çeşitliliği ve kalite açısından daha üst seviyelere çıkarmak olacak. Edremit Devlet Hastanesi Başhekim yardımcılığına atanmak benim için heyecan verici. Halkımıza en güzel hizmeti sunmak için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğim" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber