Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:57 Bahar aylarında bu hastalıklar peşinizi bırakmayabilir09:56 Kalem çaldıkları bakkalın duvarına yazdıkları yazıda suçlarını itiraf edip...09:55 Türkiye hayvan varlığıyla Avrupa’nın zirvesinde09:54 Öğrencilerle buluşan iş insanları değerli tavsiyeler verdi09:50 Annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak: "Annem cübb...09:50 Bayburt’ta jandarma görevini öğrencilere eğlenceli bir şekilde tanıttı09:50 “Diş çürükleri kalp hastalıklarını tetikleyebilir”09:48 Kahramanmaraş’ta gökkuşağı şöleni09:47 Ardahan’da Mayıs’ta kar sürprizi09:47 Yaz diyetleriyle ilgili Uzman Psikolog önerileri: “Düşünsel terapi yöntemiy...09:46 Sessizce ilerleyen tehlike: Osteoporotik omurga kırıkları09:46 Emekli öğretmen 66 yıldır okuduğu kitapların kaydını tutuyor09:45 İstanbul Havalimanı’nda kargo uçağı ön iniş takımı açılmayınca gövde üzerin...09:44 Depremzede öğrenciler kendi tasarladıkları robotlarla yarıştılar09:44 İstanbul’da ortalığın karıştığı park kavgası kamerada: Gece yumruk ve tekme...09:44 Hisarcık Hamamköy’de açılan giyim kurslarının yılsonu karma sergisi09:44 Emet Belediye Başkanı makam odasının kapısını söktürdü09:43 Brezilya’daki sel felaketinde can kaybı 90’a yükseldi09:43 Kütahya’da cezaevinden çıkar çıkmaz tekrar uyuşturucu satan zanlı tutukland...09:43 Fırtınada ikiye bölünen Pallada Gemisi’nin söküm işlemleri sürüyor
Eğitim 27 Mart 2024 - 12:20 Yorum: 0

Elazığ’da ilk yardım eğitimleri sürüyor

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi tarafından ilk yardım eğitimleri sürüyor.Elazığ Halk Eğitimi Merkezi tarafından eğitimler devam ediyor. Eğitimler çerçevesinde herhangi bir kaza ya da yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık görevlileri...

Elazığ’da ilk yardım eğitimleri sürüyor

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi tarafından ilk yardım eğitimleri sürüyor.
Elazığ Halk Eğitimi Merkezi tarafından eğitimler devam ediyor. Eğitimler çerçevesinde herhangi bir kaza ya da yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önleyebilmek amacıyla olay yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın mevcut araç ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamaları içeren ilk yardım eğitimleri düzenlendi.
Tuncay Küçüközer Ek Hizmet Binasında düzenlenen eğitimlerin süreceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber