Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Yerel 24 Nisan 2025 - 17:01 Yorum: 0

Emek Mahallesi’nde 14’üncü noter açıldı

Eskişehir Emek Mahallesi’nde uzun süredir açılması beklenen 14’üncü noter hizmet vermeye başladığını duyuran Mahalle Muhtarı Sibel Akıl, emeği geçen herkese teşekkür etti.Emek Mahallesi’nde mutlu sona ulaşıldı, uzun yıllardır emek Maha...

Emek Mahallesi’nde 14’üncü noter açıldı

Eskişehir Emek Mahallesi’nde uzun süredir açılması beklenen 14’üncü noter hizmet vermeye başladığını duyuran Mahalle Muhtarı Sibel Akıl, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Emek Mahallesi’nde mutlu sona ulaşıldı, uzun yıllardır emek Mahallesi’nde beklenen noter hizmet vermeye başladı. Refik Saydam Caddesi’nde bulunan 14. noter aynı zamanda çevrede bulunan mahallelere de hizmet verecek.

"Emeği geçen herkese teşekkür ederim"
Konuyla ilgili konuşan Mahalle Muhtarı Sibel Akın, "Mahallemizin en büyük eksikliğinden biri olan noter sorununu da çözmüş olduk. Uzun uğraşlar sonucunda mahallemize 14. noter açılmış durumda hizmet vermeye başladı. Bu beni ve vatandaşları mutlu etti. Noterin açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Uzun yıllardır vatandaşlarımızın en çok istediği hizmetlerden biri noterdi. Sadece Emek Mahallesi’ne değil çevredeki bir çok maliye hizmet verecek. Bizler de bunun yıllarca mücadelesini verdik. Sadece mahallemizdeki vatandaşlara değil bu kapsamda yaklaşık 5
mahalleye hizmet vereceğiz. Öte yandan hem şehir merkezinde hem de Teksan bölgesinde bulunan noterlerin yoğunluğunu da bu şekilde azaltmış olacağız. Vatandaşlarımız daha az sürede işlemlerini gerçekleştirebilecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber