Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 15 Nisan 2022 - 15:38 Yorum: 0

Eski Mossad Başkanı Yossi Cohen, Avusturyalı milyarderden aldığı parayı iade etti

Eski Mossad Başkanı Yossi Cohen, görevdeyken kızının düğünü için Avusturyalı milyarder James Parker'den aldığı 20 bin doları iade etti.

Eski Mossad Başkanı Yossi Cohen, Avusturyalı milyarderden aldığı parayı iade etti

Eski Mossad Başkanı Yossi Cohen, görevdeyken kızının düğünü için Avusturyalı milyarder James Parker'den aldığı 20 bin doları iade etti.

İsrail İstihbarat Şefi Mossad eski Başkanı Yossi Cohen görevde olduğu 2016 yılında kızının düğünü için Avusturyalı milyarder James Parker'dan 20 bin dolar nakit para almıştı. İsrail medyasının olayı ortaya çıkarmasının ardından eski başkan hakkında soruşturma açılmıştı. Gerçekleştirilen soruşturmaların ardından Cohen, Avusturyalı milyarderden aldığı 20 bin dolar nakit parayı iade etti.

İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Cohen'in Parker'dan aldığı parayı Mossad'ın hukuk danışmanına bildirdiği ve bu durumun yasa dışı gerçekleşmediği belirtildi. Açıklamada, "Olay, ilgili tüm hususlar dikkate alınarak kanuna uygun bir şekilde incelendi" denildi.

Eyalet Savcılığı, Cohen'in davasında daha fazla soruşturmaya mı yoksa dosya kapatmaya mı gidileceği konusunda henüz net bir açıklama yapmadı.

Cohen katıldığı bir televizyon programında parayı kabul etmesinin büyük bir hata olduğunu ve iade edeceğini söylemişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber