Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:30 Kozluk’ta sulama kanalına düşen çocuk kurtarıldı12:30 Piyanonun küçük üstatları performanslarıyla mest etti12:29 Aydın’da jandarmadan huzur ve güven uygulaması12:28 Teleferik kazasının ikinci bilirkişi raporu sonrası Kocagöz’ün tutukluluğun...12:27 Başkan Altay: “Öğrencilere yönelik sosyal desteğimiz yıllık 126,5 milyon li...12:26 Bursa Şehir Hastanesi, ’Anne dostu hastane’ oldu12:26 1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 12 şüpheli daha adliyeye sevk edildi12:25 Toros Üniversitesi Bahar Şenlikleri renkli anlara sahne oldu12:25 Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu’na sevk edilecek12:22 Hisarcık Anadolu Lisesinde başarılı öğrencilere teşvik ödülü12:22 Altıntaş’ta bitki koruma ürünleri ve gübre satış bayileri denetlendi12:21 Kütahya’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı12:20 Kampta sakatlanıp kariyeri sona eren milli judocunun hukuk mücadelesinde fl...12:18 Çatıdan düşen seramik ustası şahıs hayatını kaybetti12:17 Trafik Haftası’nda ’Hayatla Yarışılmaz’ yazılı pankartla saha çıktılar12:16 DBB ekipleri Cizre’de 33 konutun bodrum katındaki suyu tahliye etti12:16 Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki “barış anlaşması müzakereleri” 10 Mayıs...12:15 Osmanlı kasabasındaki saklı güzellik12:13 Enflasyona savaş açtı: 200 gram ekmeğin fiyatını 8 TL’den 5 TL’ye indirdi12:12 Ürgüp’te doğalgaz çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor
Yerel 12 Kasım 2019 - 16:43 Yorum: 0

ETB ve ETÜ işbirliği protokolü imzaladı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Üniversite-Sanayi iş birliğini güçlendirmek amacıyla Erzurum Ticaret Borsası (ETB) ile protokol imzaladı.

ETB ve ETÜ işbirliği protokolü imzaladı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Üniversite-Sanayi iş birliğini güçlendirmek amacıyla Erzurum Ticaret Borsası (ETB) ile protokol imzaladı.

Erzurum Ticaret Borsası hizmet binasında gerçekleştirilen, ETÜ ile ETB arasında Üniversite-Sanayi iş birliğini güçlendirebilmek amacıyla imzalanan protokol törenine Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, , ETÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Prof. Dr. Birol Soysal, Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu ile ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Dumlu katıldı.

Protokol kapsamında, ETÜ ve ETB yönetiminin üniversite ile sanayi arasında kurulacak iş birliklerinin beraber ele alması, karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik öneriler geliştirilmesi, sanayicilerin yapacağı Ar-Ge ve ürün geliştirme çalışmalarında ve yenilikçi ürün ortaya konulmasında üniversitenin bilgi birikiminden yararlanılma ve bölge ekonomisini geliştirecek iş birliklerinin sağlanması amaçlanıyor.

Öte yandan protokol imza töreninin ardından Başkan Oral, Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak'a, üzerinde Borsa logosu bulunan bakır işlemeli bir tepsi hediye ederken, Rektör Çakmak ise Başkan Oral'a Seramik işlemeli plaket hediye etti.

ETB ve ETÜ işbirliği protokolü imzaladı

ETB ve ETÜ işbirliği protokolü imzaladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber